Μενού

«Μην Εγκαταλείπεις Το Σκυλάκι Σου»: Το Video Που Μιλάει Στις Καρδιές Όλων Των Ανθρώπων

Shares 0

Σκύλος: Ένα video που θα σας κάνει να συγκινηθείτε, ένα βίντεο που θα σας αγγίξει βαθιά στη καρδιά. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχει τεράστιο αριθμό αδέσποτων ζώων. Οι άνθρωποι για διάφορες αιτίες και προφάσεις εγκαταλείπουν τα ζώα τους. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να λέγεται άνθρωπος και να αφήνει τον πιο πιστό του φίλο μόνο του και αβοήθητο στον δρόμο; Και παρά το μικροτσίπ που είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να βάλουμε, από τη μία δεν το κάνουμε και από την άλλη δεν γίνονται σχεδόν ποτέ έλεγχοι για αυτό.

Φυσικά και στις χώρες της Ευρώπης δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν το ίδιο. Εγκαταλείπουν δηλαδή τα ζώα τους όπου βρουν. Πέρυσι, για παράδειγμα, το καλοκαίρι, στη Γαλλία εγκαταλείφθηκαν περίπου 60 χιλιάδες ζώα. Για το λόγο αυτό η Αστυνομία σε συνεργασία με τις φιλοζωικές ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ενημέρωσης των κατοίκων προειδοποιώντας τους ότι η εγκατάλειψη επιφέρει πρόστιμο 30 χιλιάδων και ποινή φυλάκισης 2 χρόνια.

Δες ένα βίντεο για ένα σκυλάκι που εγκατέλειψε η οικογένεια επειδή ήρθε το μωρό τους στον κόσμο κι αν δεν σπαράξεις να μας τρυπήσεις τη μύτη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close