Μενού

Το τρένο πλησιάζει με φόρα αλλά οι σκύλοι δεν κουνιούνται ούτε βήμα. Ο λόγος; Θα σας συγκλονίσει!

Shares 95

τρένο σκύλοι Ανήμερα τα Χριστούγεννα, κοντά στην ουκρανική πόλη Uzhgorod, ο Denis Malafeyev, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, έλαβε μια κλήση για δύο σκύλους που βρίσκονταν στις ράγες του τρένου έξω από την πόλη. Ο ένας φαινόταν τραυματισμένος και έπρεπε να σωθεί.

Όταν ο Denis έφτασε στην σκηνή, δεν μπόρεσε να πλησιάσει την τραυματισμένη σκυλίτσα, επειδή την προστάτευε ένας άλλος σκύλος που γάβγιζε δυνατά και πήγε να επιτεθεί στον Denis όταν πλησίασε. Τελικά, ο σκύλος δεν προστάτευε την φίλη του μόνο από ανθρώπους, αλλά και από τα τρένα! Μην μπορώντας να απομακρύνει τους σκύλους από τις ράγες, ο Denis τράβηξε αυτό το βίντεο:

Ο υγιής σκύλος ήταν ξαπλωμένος δίπλα στον τραυματισμένο και οι δυο τους κάθονταν κολλητά με το έδαφος, έτσι ώστε να μην τους πατήσει το τρένο αν περνούσε από πάνω τους. Σύμφωνα με γείτονες, αυτό το σκηνικό είχε επαναληφθεί πολλές φορές τις τελευταίες δύο μέρες.

Σαν παθιασμένος φιλόζωος, ο Denis ενοχλήθηκε βαθιά από αυτό που είδε και αποφάσισε να πάει τους σκύλους σε ασφαλές μέρος. Σαν έμπειρος και υπομονετικός διασώστης ζώων, αυτό ακριβώς έκανε. Πήγε τους δύο σκύλους σε έναν κτηνίατρο, όπου περιποιήθηκαν την τραυματισμένη σκυλίτσα.

Όταν ο Denis δημοσίευσε σχετικά με το περιστατικό στο Facebook, συνέβη κάτι πραγματικά απίθανο. Ο ιδιοκτήτης των σκύλων τους αναγνώρισε! Φαίνεται ότι κάποιος είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή και οι σκύλοι είχαν βγει έξω. Τους έψαχνε κι έτσι χάρηκε πολύ που τους ξαναβρήκε.

Ο Denis έμαθε ότι το όνομα της τραυματισμένης σκυλίτσας είναι Lucy και ότι ο αδερφός και προστάτης της ονομάζεται Panda. Την ζέσταινε με το σώμα του και δεν έφυγε από το πλευρό της στιγμή. Πλέον έχουν επιστρέψει σπίτι. Η Lucy είναι πολύ τυχερή που έχει έναν τόσο τρυφερό και γενναίο αδερφό!

fanpage.gr

Shares 95

Σχόλια


Read more:
Close