Μενού

Δεν υπάρχουν λόγια: Η σπαρακτική εικόνα της σκυλίτσας που φυλούσε μια σακούλα με τα νεκρά κουτάβια της μέσα

Shares 1K
φόλα σκυλίτσα κουτάβια Δηλητηρίαση σκύλων Μια σπαρακτική εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου κατέγραψε ο Paul Skinner, όταν κάνοντας ποδήλατο με ένα φίλο του στο Lincolnshire, είδε στην άκρη του δρόμου ένα θηλυκό σπάνιελ να στέκεται με ακουμπισμένο το κεφάλι πάνω σε μια σακούλα, η οποία περιείχε τα νεκρά κουτάβια της. Ο ποδηλάτης δεν πίστευε στα μάτια του με το φριχτό θέαμα που είχε μπροστά του. «Ήταν μια σκηνή που σου ράγιζε την καρδιά. Στεκόταν εκεί, ήσυχη, με δάκρυα στα μάτια και το κεφάλι της πάνω στη σακούλα, που μέσα είχε τέσσερα νεκρά κουτάβια» αφηγείται ο ίδιος στην Daily Mail, ο οποίος είναι μέλος του Boston Borough Council. Μάλιστα θυμάται πως όταν την βρήκαν, εκείνη τα έγλυφε συνεχώς.
«Στην αρχή σχεδόν την προσπεράσαμε, έμοιαζε με νεκρό πουλί έτσι όπως ήταν κουλουριασμένη δίπλα στο δρόμο. Αλλά μετά είδαμε κάτι να κινείται. Πλησιάσαμε και τότε ήταν που καταλάβαμε τι συμβαίνει. Δεν φορούσε κολάρο αλλά εμείς ψάξαμε καλού καλού μήπως υπήρχε κάποιος τριγύρω, αλλά τελικά ήταν ολομόναχη. Στεκόταν από πάνω τους και απλώς τα έγλυφε συνέχεια, όπως ήταν μέσα στην σακούλα» λέει ο 58χρονος Skinner.
φόλα σκυλίτσα κουτάβια Δηλητηρίαση σκύλων
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, την RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) και ένα τοπικό κυνοκομείο, που ήρθαν και μάζεψαν το μικρό σπάνιελ. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος στερείται τόσο πολύ ανθρωπισμού που φτάνει σε σημείο να κάνει κάτι τέτοιο» λέει ο Skinner, που παραμένει σοκαρισμένος με όλο αυτό. Ο υπεύθυνος του Fen Bank Greyhound Sanctuary, Mick Fern, προσπάθησε να σώσει τα κουτάβια, καθώς όπως λέει πολλές φορές δίνουν την εντύπωση πως πέθαναν αλλά αν ζεσταθούν λιγάκι ενδέχεται να την γλιτώσουν.
Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Πιθανολογεί δε πως η σκυλίτσα τα είχε γεννήσει λίγες μόλις ώρες πριν την βρουν δίπλα στο δρόμο και πως όταν την παράτησαν μάλλον ήταν ακόμα ζωντανά αλλά πέθαναν από το κρύο. Αν και το τριών ετών σπάνιελ έχει τσιπ, η έρευνα οδήγησε απλώς στα ίχνη του εκτροφέα και παραμένει άγνωστο ποιος την παράτησε εκεί με τα κουτάβια της. Αυτή τη στιγμή, το κυνοκομείο, που την ονόμασε Carly, έχει αναλάβει την φροντίδα της και ζητά σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για αυτήν να επικοινωνήσει μαζί τους.
φόλα σκυλίτσα κουτάβια Δηλητηρίαση σκύλων
Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close