Μενού

Τραυματίστηκε όταν άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι εναντίον ενός αρμαδίλου

Shares 51
πιστόλι

An armadillo, named Ana Botafogo in honor of the Brazilian dancer, walks in the Rio Zoo in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, May 21, 2014. A Brazilian environmental group has launched an effort to save the endangered three-banded armadillo, the mascot for the World Cup that starts next month. The armadillo is in danger of extinction, largely because of deforestation and hunting in its habitat in the shrub lands of northeastern Brazil, according to the Caatinga Association. (AP Photo/Silvia Izquierdo)

Ένας άνδρας από το ανατολικό Τέξας τραυματίστηκε όταν άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι εναντίον ενός αρμαδίλου που είχε μπει στην αυλή του, με αποτέλεσμα η μια από τις σφαίρες να εξοστρακιστεί και να χτυπήσει τον ίδιο στο πρόσωπο, δήλωσε ο σερίφης της περιοχής όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο σερίφης της κομητείας Κας, ο Λάρι Ρόου, εξήγησε ότι ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, βγήκε από το σπίτι του στη Μαριέτα, νοτιοδυτικά της πόλης Τεξαρκάνα, περίπου στις 3 το πρωί της Πέμπτης. Εντόπισε τον αρμαδίλο μέσα στην ιδιοκτησία του κι άνοιξε πυρ.

«Η σύζυγός του ήταν μέσα στο σπίτι. Βγήκε έξω με το περίστροφό του διαμετρήματος 0,38 και πυροβόλησε τρεις φορές τον αρμαδίλο», δήλωσε ο Ρόου.

Στο σκληρό κέλυφος του νυκτόβιου θηλαστικού εξοστρακίστηκε τουλάχιστον η μία από τις τρεις σφαίρες, η οποία χτύπησε τον άνδρα στο σαγόνι, πρόσθεσε ο σερίφης.

Ο άνδρας διακομίστηκε αεροπορικώς σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν επέμβαση στο σαγόνι, σύμφωνα με τον Ρόου.

Η κατάσταση του ζώου δεν είναι γνωστή.

«Δεν βρήκαμε τον αρμαδίλο», είπε ο σερίφης.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

huffingtonpost.gr

Shares 51

Σχόλια


Read more:
Close