Μενού

Διαρρήκτες άρπαξαν το κουταβάκι ενός κοριτσιού αλλά το επέστρεψαν τρεις μέρες αργότερα

Shares 311

Σκύλος ληστές διάρρηξη Θέλει μεγάλο θράσος για να κλέψεις το κατοικίδιο μιας οικογένειας, ιδιαίτερα όταν το αφεντικό είναι ένα μικρό παιδί.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα λαμπραντοράκι 8 εβδομάδων, τη Sasha, όταν την άρπαξαν κλέφτες από σπίτι στη Μελβούρνη.

Φαίνεται ωστόσο πως οι διαρρήκτες είχαν κάποια ευαισθησία, κι έτσι τρεις μέρες αργότερα την επέστρεψαν στο σπιτικό της σώα και αβλαβή.

Σκύλος ληστές διάρρηξη

Η οικογένεια ήταν σε πανικό από την εξαφάνιση της «καλύτερης φίλης» της τετράχρονης Maia, κι όμως λίγες μέρες αργότερα τη βρήκαν στην αυλή, καθώς η ένοχη συνείδηση των διαρρηκτών είχε χτυπήσει.

«Δεν θέλαμε να διατηρούμε ελπίδες. Κι όμως ένα πρωινό, την ώρα που σηκώθηκε η γυναίκα μου για να φτιάξει καφέ και πέρασε την ενδιάμεση πόρτα, παρατήρησε κάτι να κινείται στο σπιτάκι του σκύλου», είπε περιχαρής ο σύζυγος Ryan Hood στην τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας «Today».

Το λαμπραντοράκι ζούσε με την οικογένεια μόλις μία βδομάδα πριν το αρπάξουν, πρόλαβε ωστόσο να τους κλέψει την καρδιά. Οι γονείς είχαν βγει μάλιστα σε πολλά μέσα της χώρας εκλιπαρώντας τους κλέφτες να τους επιστρέψουν το αξιολάτρευτο κατοικίδιό τους.

Σκύλος ληστές διάρρηξη

Την ώρα βέβαια που η φαμίλια γιορτάζει τη μεγάλη επιστροφή, η Αστυνομία της Βικτόρια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών, καθώς μπορεί να γύρισαν τη σκυλίτσα, δεν έκαναν ωστόσο το ίδιο και με τα άλλα κλοπιμαία.

Για την αρπαγή του σκύλου, ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Adam Leggo, δήλωσε: «Είναι αρκετά παράξενο αυτό. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σκέφτηκαν»…

newsbeast.gr

Shares 311

Σχόλια


Read more:
Close