Μενού

Τουρίστρια έβγαζε selfie και της επιτέθηκε … ελάφι [βίντεο]

Shares 3

Τουρίστρια Ελάφι selfie Ιδιαιτέρως επικίνδυνη αποδεικνύεται η προσπάθεια για μία Selfie σε σημεία… μοναδικά, για μία καλή ανάρτηση στα social media. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας τουρίστριας στο Πάρκο Γελοουστόουν στις ΗΠΑ, η οποία θέλησε να βγάλει μία selfie σε ένα ιδιαίτερο σημείο. Γιατί ιδαίτερο; Διότι προφανώς ενόχλησε ένα μεγάλο ελάφι, το οποίο την παρακολουθούσε από απόσταση. Την ώρα που η γυναίκα ήταν έτοιμη να πατήσει το κουμπί και να βγάλει την… πολυπόθητη selfie, άκουσε από το σύντροφό της φωνές. Ο άνδρας τραβούσε το βίντεο που κατέγραφε όλο το σκηνικό.

Οι φωνές του ανησύχησαν τη γυναίκα, η οποία πάντως, δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβαινε, μέχρι τη στιγμή που το μεγάλο ζωό της… κουτούλησε και την πέταξε αρκετά μέτρα απόσταση στο έδαφος! Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ξέχασε τις… βλέψεις για τη selfie και απομακρύνθηκε τρέχοντας, ενώ ο σύντροφός της «απαθανάτιζε» το σπάνιο αυτό περιστατικό με την κάμερα.

Ο ίδιος δέχθηκε ένα… άγριο βλέμμα από το γιγαντιαίο ελάφι και αμέσως διέκοψε τη λήψη και απομακρύνθηκε με τη σειρά του. Τουλάχιστον τους έμεινε ένα βίντεο για να θυμούνται…

pronews.gr

Shares 3

Σχόλια


Read more:
Close