Μενού

Ένα κάθαρμα έδεσε αυτό τον σκύλο σε φορτηγό και τον έσυρε για πάνω από 1μιση χλμ. Σήμερα, το γενναίο αυτό κουτάβι χαμογελάει ξανά!

Shares 889

κακοποίηση σκύλων Τι νιώθετε όταν βλέπετε κάποιον να κακοποιεί ένα ζώο;

Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα, που είναι κάτι ανάμεσα σε θυμός και αηδία για το ανθρώπινο είδος…

Σε αυτήν την περίπτωση, ένα αθώο κουτάβι ήταν δεμένο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και σερνόταν σε έναν χωματόδρομο για πάνω από 1μιση χιλιόμετρο. Μπορεί να επέζησε, αλλά υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την τρομακτική αυτή δοκιμασία.

Αυτό που έσωσε το κακόμοιρο σκυλί ήταν το κολάρο του που έσπασε. Το πληγωμένο κουτάβι είχε τόσο πολλά τραύματα που η ζωή του κρεμόταν κυριολεκτικά από μια κλωστή. Σε ορισμένα μέρη του σώματός, του τα τραύματά του ήταν τόσο βαθιά που φαίνονταν τα κόκαλά του.

κακοποίηση σκύλων

Ο υπεύθυνος ελέγχου των ζώων στο Galveston του Τέξας, έλαβε μια κλήση και όταν έφτασε στο σημείο που ήταν το σκυλί και είδε τους τραυματισμούς του, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το 6μηνών κουτάβι που ονομάζεται Arlo ήταν ακόμα ζωντανό. Ο Arlo μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζώων VERGI, όπου του δόθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Το προσωπικό φρόντισε τον Arlo. Το σώμα του ήταν γεμάτο με επιδέσμους και του έδιναν συνέχεια παυσίπονα για να μην πονάει. Από τότε, έχει αναλάβει τη φροντίδα του μια ανάδοχη οικογένεια.

κακοποίηση σκύλων

«Ήταν αρκετά τρομακτικό,» δήλωσε η Anna Barbosa από την ομάδα Houston K-911 Rescue. «Δεν είχε δυνάμεις και πονούσε πολύ.»

κακοποίηση σκύλων

«Ο Arlo είναι ένα εκπληκτικό σκυλί, ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Για 2 μήνες λάμβανε 24ωρη φροντίδα. Τώρα έχει βγάλει τους περισσότερους επιδέσμους του. Είναι πλέον πολύ ευτυχισμένος και υγιής,» δήλωσε η Anna.

Η ομάδα Houston K-911 Rescue μάζεψε χρήματα από δωρητές για να μπορέσει να πληρώσει την ιατρική φροντίδα του Arlo.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους καλόκαρδους ανθρώπους που προσέφεραν χρήματα για τα ιατρικά έξοδα του Arlo!

κακοποίηση σκύλων

Ο άνδρας που τον έδεσε και τον έσερνε πίσω από το φορτηγό συνελήφθη και κατηγορείται για κακομεταχείριση ζώων.

κακοποίηση σκύλων

Ας ελπίσουμε ότι το γενναίο αυτό σκυλί θα βρει μια οικογένεια που θα το προσέχει και θα του δώσει την αγάπη που του αξίζει!

διαφορετικό

Shares 889

Σχόλια


Read more:
Close