Μενού

Το μήνυμα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο δολοφόνο του Σεσίλ

Shares 574

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram – Τι έγραψε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια για εκείνους που σκοτώνουν «μεγάλες γάτες»: Προσπαθήστε να πάτε στο στρατό, πριν σκοτώσετε ένα λιοντάρι, αυτό είναι τολμηρό

Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει η δολοφονία του πιο διάσημου λιονταριού της Ζιμπάμπουε, του Σεσίλ, από τον Αμερικανό οδοντίατρο Γουόλτερ Τζέιμς Πάλμερ, την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ εξετάζουν την έκδοσή του.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δηλώσει στην εναντίωσή τους στο κυνήγι θηραμάτων, «ποστάροντας» φωτογραφίες του Σεσίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το hashtag #CecilTheLion είναι trend τις τελευταίες ημέρες στο Twitter.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να δείξουν την ευαισθησία τους και ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ο ίδιος με δύο αναρτήσεις του στο Ιnstagram δίνει το δικό του «μήνυμα» στο δολοφόνο του βασιλιά της ζούγκλας.

Την Πέμπτη ανάρτησε μία φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο μπροστά από μία πινακίδα STOP, γράφοντας: «Σταματήστε να σκοτώνετε μεγάλες γάτες. Το να σκοτώνετε ένα λιοντάρι δεν είναι τολμηρό. Το να πάτε στο στρατό, αυτό είναι τολμηρό. Προσπαθήστε το πριν σκοτώσετε ένα λιοντάρι. Προστατεύω μεγάλες γάτες σημαίνει τόλμη».

Σήμερα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Instagram. Ο πρώην bodybuilder και ηθοποιός ανάρτησε μία σύνθεση από δύο φωτογραφίες. Στη μία απεικονίζεται ο ίδιος σε νεαρή ηλικία, κρατώντας κύπελα από τη βράβευσή του ως bodybuilder και γράφοντας: Αυτά είναι τρόπαια, ενώ στη δεύτερη απεικονίζεται ο Σεσίλ, γράφοντας «όχι αυτά».

protothema.gr

Shares 574

Σχόλια


Read more:
Close