Μενού

Το κάνει ποτέ ΑΥΤΟ ο σκύλος σας; Η απάντηση θα αποκαλύψει κάτι απίστευτο! (Εικόνες)

Shares 9K

Σκύλος Πάντα ήθελα να ξέρω τι νιώθουν και τι σκέφτονται τα ζώα. Για παράδειγμα, γιατί ο σκύλος μου γαβγίζει στην ηλεκτρική σκούπα ή κρύβεται όταν αρχίζει να βρέχει;

Μπορεί να μην απαντηθούν ποτέ κάποια ερωτήματα, αλλά χάρη στην επιστήμη, θα ξέρω τουλάχιστον αν ο σκύλος μου με αγαπάει.

Από μελέτες που έχουν γίνει διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος έχει αρκετούς τρόπους να δείχνει την αγάπη του προς τους ανθρώπους, αν και καμιά φορά τα σημάδια μπορεί να μην είναι και τόσο προφανή.

1. Σε κοιτάει στα μάτια.

Σκύλος

Σύμφωνα με ειδικούς, όταν σε κοιτάει ο σκύλος σου στα μάτια είναι σαν να σε αγκαλιάζει με τα μάτια του. Εκείνη τη στιγμή εκλύεται οξυτοκίνη. Είναι η ορμόνη που βοηθάει τις μητέρες να δεθούν με τα μωρά τους.

Άμα αρχίσετε όμως να τον κοιτάτε επίμονα στα μάτια πιθανό είναι να τον κάνετε να νιώσει άβολα. Αντιθέτως, να τον κοιτάτε στα μάτια κατά τη διάρκεια της μέρας σας και να βλέπετε πως αντιδράει.

2. Χασμουριέται όταν χασμουριέσαι.

Σκύλος

Το χασμουρητό είναι μεταδοτικό και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους. Έρευνα δείχνει ότι ένας σκύλος είναι πιο πιθανό να χασμουριθεί όταν δει το αφεντικό του, παρά έναν ξένο.

3. Γέρνει προς τα σένα.

Σκύλος

Αυτό το κάνε ο σκύλος όταν νιώθει σιγουριά μαζί σου και θέλει να δείξει την αγάπη του. Ακόμα και αν το κάνει από ανασφάλεια, είναι γιατί κοντά σας νιώθει πιο προστατευμένος.

4. Θέλει αγκαλιές μετά το γεύμα.

Σκύλος

Άμα ο σκύλος σας θέλει αγκαλιές μετά το φαγητό, είναι ένα καλό σημάδι ότι σας αγαπάει πραγματικά. Όλοι ξέρουμε ότι το φαγητό είναι αρκετά μεγάλο κίνητρο. Αλλά αφού φάει ένας σκύλος, κάνει αυτό που είναι το επόμενο σημαντικότερο πράγμα για εκείνον μετά το φαγητό.

5. Σηκώνει και σουφρώνει τα φρύδια.

Σκύλος

Οι εκφράσεις του προσώπου του δείχνουν πολλά για τη ψυχολογία του. Έγιναν έρευνες που έδειξαν πώς αντιδράει ένας σκύλος στο γονιό του, σε έναν άγνωστο, σε ένα παιχνίδι του και σε κάτι που δεν του άρεσε.

Κοιτώντας το γονιό τους, οι σκύλοι σήκωναν αμέσως τα φρύδια τους(κυρίως το αριστερό), ενώ όταν βλέπαν ένα ξένο υπήρχε πολύ λιγότερη κίνηση στο πρόσωπο, μόνο κουνούσαν λίγο το δεξί φρύδι.

Όταν βλέπαν ένα αντικείμενο που τους άρεσε, πηγαίναν το αριστερό τους αυτί προς τα πίσω. Αλλά άμα το αντικείμενο δεν τους άρεσε, το δεξί αυτί κουνιόταν.

6. Σε βλέπει να απομακρύνεσαι ήρεμα.

Σκύλος

Άμα ο σκύλος σου αγχώνεται όταν σε βλέπει να φεύγεις, πιο πολύ σημαίνει ότι φοβάται να μείνει μόνος παρά το ότι σε αγαπάει πολύ. Ενώ όταν αποδέχεται το γεγονός οτι φεύγεις, σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται και ξέρει ότι θα γυρίσεις.

7. Τρελαίνεται όταν γυρνάς.

Σκύλος

Όλοι νιώθουμε ξεχωριστοί όταν γυρνάμε σπίτι και μας υποδέχεται τόσο ένθερμα ο σκύλος μας, με το αγαπημένο του παιχνίδι στο στόμα, κουνώντας την ουρά του. Και είναι ένας ενστικτώδης τρόπος του να μας δείξει την αγάπη του στην πιο αγνή της μορφή.

8. Κοιμάται στο δωμάτιό σου.

Σκύλος

Άλλος ένας τρόπος για να δείτε αν σας αγαπάει ο σκύλος σας είναι να παρατηρείτε που του αρέσει να κοιμάται. Άμα θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι σας δείχνει ότι σας αγαπάει πολύ και είναι πιστός.

9. Σας φέρνει το αγαπημένο του παιχνίδι.

Σκύλος

Το να σας φέρνει το παιχνίδι του δεν σημαίνει μόνο ότι θέλει να παίξει. Πολλές φορές σημαίνει ότι σας θεωρεί το αφεντικό του. Και θέλει να σας ευχαριστήσει, προσφέροντας ένα από τα πιο αγαπημένα του αποκτήματα.

10. Χαίρονται την αγάπη σου.

Σκύλος

Αγαπάτε το σκύλο σας; Σύμφωνα με έρευνες, οι σκύλοι μπορούν να το καταλάβουν. Οπότε άμα δεν τους αγαπάτε, μην περιμένετε εύκολα να σας αγαπήσουν και αυτά.

fanpage.gr

Shares 9K

Σχόλια


Read more:
Close