Μενού

Οι γονείς ενός μικρού κουταβιού στέκονται έξω από την πόρτα και το κοιτάζουν. Δείτε τώρα την αντίδραση του κουταβιού! (Βίντεο)

Shares 620

κουτάβι Όλοι οι νέοι γονείς μάλλον είναι γνώριμοι με αυτό το σενάριο: Το μόνο που θέλετε είναι να απολαύσετε λίγο χρόνο με το σύζυγό σας, και εκεί που νομίζετε ότι το μωρό σας κοιμάται βαθιά… Το μικρό σας είναι ξύπνιο και με περισσότερη ενέργεια από πριν.

Πείτε αντίο στην ηρεμία και τη γαλήνη. Στο αξιολάτρευτο βίντεο που ακολουθεί, δύο σκυλογονείς παρακολουθούν το μικρό τους κουτάβι να γαβγίζει για να τραβήξει την προσοχή τους μέσα από την συρόμενη γυάλινη πόρτα.

Ενώ η μαμά και ο μπαμπάς ήταν έτοιμοι να λιαστούν στον ήλιο, το χαριτωμένο και ενεργητικό κουτάβι που έφεραν στον κόσμο ξυπνάει από τον ύπνο του.

Το μόνο που θέλει είναι να παίξει με τη μαμά και τον μπαμπά! Δεν βλέπουμε συχνά και τους δύο γονείς ενός κουταβιού, έτσι αυτό το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά απόλαυση!

Η μαμά είναι ένα τεριέ Βοστώνης και ο μπαμπάς είναι ένα πίτμπουλ, και όπως μπορείτε να δείτε το μικρό μοιάζει και στους δύο!

Επίσης, παρατηρήστε την γατοοικογένεια στο βάθος να παρακολουθεί όσα αυτά που εκτυλίσσονται. Τι αστεία οικογένεια!

… Και μην ανησυχείτε, το μικροσκοπικό κουτάβι επανενώθηκε με τη μαμά και τον μπαμπά μερικές στιγμές αργότερα κουτάβι

Απολαύστε, και μοιραστείτε αυτή την αξιολάτρευτη οικογενειακή στιγμή με τους φίλους σας στο Facebook!

fanpage.gr

Shares 620

Σχόλια


Read more:
Close