Μενού

Οι πέντε καλύτεροι ιμάντες για Corgis

Shares 0

Τα Corgis είναι μία από τις πιο διάσημες ράτσες παγκοσμίως –έχουν ακόμα τη βασιλική σφραγίδα της Βασίλισσας Ελισάβετ ως τα καλύτερα σκυλιά της επιλογής της. Δυστυχώς, το να βρείτε χαλινάρια για τα Corgis είναι συχνά δύσκολο λόγω της μακριάς, χαμηλής και τραχιάς φύσης τους. Όταν ψάχνετε για χαλινάρι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα εξής:

  • Το να δένει στο στήθος και την πλάτη για άνεση.
  • Ένας σχεδιασμός ώστε να επιτρέπει την κατανομή του βάρους για να μην επιβαρύνεται ο λαιμός του σκύλου σας.
  • Πολλαπλά σημεία εφαρμογής για να ταιριάξει το μοντέλο.
  • Σχεδίαση ώστε να μην επιτρέπεται να τραβάει ο σκύλος σας πολύ για να έχετε έλεγχο σε αυτά τα αξιολάτρευτα και μερικές φορές πεισματάρικα σκυλιά.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε χάμουρα που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουμε με το ψάξιμο. Έτσι, αν θέλετε να εκπαιδεύσετε ένα άτακτο σκυλάκι και ψάχνετε το κατάλληλο χαλινάρι, έχουμε την επιλογή για σας.

Πριν δείτε τις επιλογές σιγουρευτείτε ότι έχετε μετρήσει το μέγεθος του στήθους και του λαιμού του σκύλου σας για να κάνετε τη σωστή επιλογή για τον έμπιστο φίλο σας.

  • Ruffwear Front Range Dog Harness

Είναι μία εξαιρετική επιλογή λόγω των προσαρμοστικών λουριών και των κατάλληλων εφαρμογών σε στήθος και λαιμό. Η σχεδίασή τους βοηθάει να μην υπερθερμαίνεται ο σκύλος σας και, έχει αστραφτερές λωρίδες για να διακρίνετε το κατοικίδιό σας. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να διαλέξετε από διαφορετικά χρώματα και μεγέθη που ταιριάζουν στο κατοικίδιό σας.

  • Chai’s Choice Premium Outdoor Adventure Front-Clip Dog Harness

Αυτή η επιλογή είναι ό,τι πρέπει για το σκύλο σας λόγω της ευελιξίας του. Τα πολλαπλά προσαρμοστικά σημεία επιτρέπουν τη συνεχή εφαρμογή και ο ευρύχωρη περιοχή στο λαιμό και την κοιλιά βοηθάει στο να μην παρατηρείται πίεση στο λαιμό και στο θώρακα του σκύλου σας, όταν, προχωράτε. Μάλιστα, αυτή η συσκευή διαθέτει και μία λαβή στην κορυφή που βοηθάει στον περαιτέρω έλεγχο του σκύλου σας, όταν, εντυπωσιάζεται με κάτι –και λειτουργεί σαν θηλιά για να φοράει ζώνη ο σκύλος σας για επιπλέον προστασία στο αμάξι.

  • Rabbitgoo No-Pull Pet Harness

Τα σκυλιά αυτά είναι γνωστά για την πεισματάρικη και ανεξάρτητη φύση τους, κάτι που κάνει αυτή την επιλογή εξαιρετική. Είναι εύκολο στην αναπνοή με τον άνετο βρόχο και εύκολα μπαίνει και βγαίνει. Έχει, επίσης, ευκολοδιάκριτες λωρίδες, μια κορυφαία λαβή στην κορυφή για την ασφάλεια του σκύλου σας και άγκιστρα για λουριά μπρος και πίσω, κάνοντάς το μία ευέλικτη και ανθεκτική επιλογή για τα Corgis.

  • Frisco Outdoor Lightweight Ripstop Nylon Dog Harness

Αυτό το ελαφρύ χαλινάρι είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και βολεύει στο να κάνετε μακρινές βόλτες με το σκύλο σας. Παρουσιάζει μία δερμάτινη αραχνούφαντη νάιλον σχεδίαση για να προλαμβάνει την ενόχληση από τα λουριά και περιλαμβάνει δακτυλίους σε σχήμα D στο μπροστινό και πίσω μέρος για προσαρμογή του λουριού. Έχει επίσης ευδιάκριτα λουριά για να φαίνεται ο σκύλος σας σε σκοτεινά μέρη και είναι εύκολο να φορεθεί και να βγει με τις στυλ X πλαστικές πόρπες τους.

  • Kurgo Journey Air Polyester Reflective No Pull Dog Harness

Εάν έχετε ένα Corgis που κυνηγάει την περιπέτεια, αυτό είναι το χαλινάρι για σας. Είναι V σχήματος κατασκευή με περίσσιο χώρο που μειώνει το στρες στο λαιμό του σκυλιού σας. Είναι, επίσης, φτιαγμένο από Νάιλον που βοηθάει στο να μένουν άνετα τα σκυλιά σας κατά τις μακρινές βόλτες. Είναι εύκολο να το αφαιρέσετε και περιλαμβάνει ευκολοδιάκριτες λωρίδες σε περίπτωση που περπατάτε στο σκοτάδι.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close