Μενού

Τέρας έριξε τσιμέντο σε αυτόν τον γάτο και είναι πραγματικό θαύμα το ότι επέζησε

Shares 415

κακοποίηση ζώων γάτος Οι γάτες είναι περήφανες για το τρίχωμα τους. Περνάνε ώρες φροντίζοντας το και γλείφοντας το για να το καθαρίσουν, από την κορυφή ως τα νύχια. Γι’αυτό και έχουν ειδικά σχεδιασμένες γλώσσες.

Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να τα φροντίσουν με την γλώσσα τους. Κανείς δεν γνωρίζει πώς αυτός ο γάτος βρέθηκε υπό τέτοιες ατυχείς συνθήκες, αλλά οι διασώστες τον βρήκαν καλυμμένο με τσιμέντο.

κακοποίηση ζώων γάτος

Το τσιμέντο κόλλησε στο τρίχωμα του και ήταν αδύνατο να το καθαρίσει. Ούτε οι κτηνίατροι μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο για να το απομακρύνουν. Η μόνη λύση που είχε απομείνει ήταν να ξυρίσουν το τρίχωμα του Grant. Η σκόνη του τσιμέντου, η οποία είναι πολύ τοξική για τις γάτες, είχε μπει στα μάτια του Grant και προκάλεσε ερεθισμό ο οποίος δεν του επέτρεπε να τα ανοίξει.

κακοποίηση ζώων γάτος

Ευτυχώς, έλαβε θεραπεία για την πάθηση και αν και κρυώνει λιγάκι, είναι πολύ πιο ευτυχισμένος χωρίς το βαρύ, μπλεγμένο τρίχωμα του.

κακοποίηση ζώων γάτος

Το πλούσιο τρίχωμα του Grant θα ξαναβγεί, αλλά προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που προκλήθηκε όλο αυτό. Είναι πιθανό να έπεσε θύμα κάποιας απαίσιας φάρσας. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

κακοποίηση ζώων γάτος

Ευτυχώς, οι γάτες είναι εφτάψυχες και ο Grant βρίσκεται υπό την φροντίδα των κτηνιάτρων!

Shares 415

Σχόλια


Read more:
Close