Μενού

Τα πιο πλούσια και κακομαθημένα σκυλιά των πλούσιων προκαλούν! (εικόνες)

Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος

Σκύλος πλούσιος

Συνήθως τα σκυλιά των βαθύπλουτων αντιμετωπίζονται ως αξεσουάρ μόδας που ταιριάζει με τα παπούτσια και τις τσάντες πολυτελών οίκων μόδας.

Μια νέα σειρά φωτογραφιών αποδεικνύει ότι τα σκυλιά τους είναι εξίσου κακομαθημένα με τα αφεντικά τους.

Ενας νέος λογαριασμός στο Instagram προκαλεί αντιδράσεις καθώς τα σκυλιά φαίνονται να απολαμβάνουν προκλητικές ανέσεις, οι οποίες είναι αδιανόητες για τον μέσο πολίτη.

Τα πλούσια παιδιά του Instagram, απαντώντας στις κριτικές που δέχονται, δημιούργησαν ένα λογαριασμό στον οποίο δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την προνομιούχα ζωή των πιστών τους συντρόφων.

Κάποια σκυλιά ποζάρουν διπλά σε πισίνες και αυτοκίνητα ενώ άλλα απεικονίζονται να φορούν γούνες και ακριβά κοσμήματα.

Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Μια φωτογραφία σκύλου, που πίνει από  ένα μπουκάλι σαμπάνια, προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών, οι οποίοι κατηγορούν τον ιδιοκτήτη του για αναισθησία καθώς το αλκοόλ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα σκυλιά.

Τα πλουσιοπάιδα πίστευαν ότι με αυτές τις φωτογραφίες θα κέρδιζαν την συμπάθεια των χρηστών του διαδικτύου αλλά τα σχόλια αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος iefimerida.gr

Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος Σκύλος πλούσιος

Σχόλια


Read more:
Close