Μενού

Ο Ηρακλής περιμένει για μια αγκαλιά

Shares 1K

Σχοινιάς Σκύλος Eίμαι ο Ηράκλης… έτσι με βαφτίσανε
Κάποτε είχα και εγώ μπαμπά… αλλά μάλλον με βαρέθηκε και έτσι βρέθηκα σε ένα καταφύγιο
Ήμουνα σε ένα κλουβί μόνος μου μέχρι που κάποιοι ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για μένα με αγάπησαν και έτσι κάθε Κυριακή έρχονταν και με έβγαζαν βόλτα με τάιζαν και με χάιδευαν.
Και όταν έφτασε ο καιρός να κλείσει το καταφύγιο με πήραν και με πήγαν σε μία ωραία πανσιόν γιατί διαφορετικά θα έμενα στους δρόμους.
Τέσσερις μήνες μετά έχω μεταμορφωθεί σε έναν κούκλο, πάχυνα άλλαξε η ψυχολογία μου κάνω κοιλίτσες δίνω φιλάκια… Περιμένω και εγώ με την σειρά μου τον άνθρωπό μου που θα με αγκαλιάσει και παντοτινά θα με αγαπά!!! Αν θέλετε να με γνωρίσετε καλέστε την μαμά μου στο 6906699169 Ντοριαννα τη λένε και ελάτε σας περιμένουμε…

Αυτό το πανέμορφο, αριστοκρατικό πλάσμα με συμπεριφορά ώριμου κουταβιού, σώθηκε από το καταφύγιο του Δήμου της Ντροπής!
Βρίσκεται ασφαλής & ευτυχισμένος όσο ποτέ άλλοτε στα καλύτερα χέρια και ψάχνει να βρει τον άνθρωπο του!
Κοινοποιούμε Όλοι να βρει ο Ηρακλής τον άνθρωπο της ζωής του! Ο Ηρακλής είναι πλέον ασφαλής στην πανσιόν όπου φιλοξενείται περίπου έναν μήνα.Η υιοθεσία του έγινε προκειμένου να σωθεί και να μην καταλήξει έγκλειστος στο ΔΙΚΕΠΑΖ .Είναι υγιής,στειρωμένος, τσιπαρισμενος, εμβολιασμένος με όλες τις απαραίτητες εξετάσεις του. Φιλικός με τους ανθρώπους συμβιώνει με άλλα σκυλάκια και γενικά δείχνει μια ικανοποιητική εικόνα. Θα θέλαμε να τον κοινοποιήσετε και αν κάποιος θα ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά ας με καλέσει(6906699169) Βρίσκεται στον Σχοινιά και κάθε Κυριακή πηγαίνουμε και τον βλέπουμε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ο Ηρακλής επίσης.

Σχοινιάς Σκύλος Σχοινιάς Σκύλος Σχοινιάς Σκύλος

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close