Μενού

Σουηδέζα ακτιβίστρια ιερόδουλη μπαίνει στην αρένα να σώσει τον ταύρο (vid)

Shares 158
ταύρος Η σουηδέζα Amina Axelsson είναι μία σουηδέζα πορνοστάρ που ζει στην Ισπανία. Δηλώνει μοντέλο (ή κάτι περίπου τέτοιο…) και φανατική υποστηρικτής της διακοπής του σκληρού θεάματος των ταυρομαχιών. Και για να το επιτύχει, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μπει μέσα σε μία αρένα την ώρα της ταυρομαχίας.
Το περιστατικό έγινε στην Μάλαγα, στην στιγμή που οι ταυρομάχοι ήταν έτοιμοι να δώσουν την χαριστική βολή σε έναν ετοιμοθάνατο ταύρο. Στο βίντεο βλέπουμε την Armina να πηδάει τον φράχτη, και με έντονο βηματισμό να πηγαίνει προς τους ταυρομάχους. Οι οποίοι, αφού συνήλθαν από την έκπληξη, την απομάκρυναν από το σημείο, γιατί πέρα απ” όλα τα άλλα κινδύνευε και η ζωή της.
Η ίδια δήλωσε ότι όντας ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί ότι κάποιο ζώο μπορεί να βρίσκεται εμπρός σε έναν αγωνιώδη και βίαιο θάνατο για την απόλαυση του κοινού.
Η σουηδέζα μετά την διαμαρτυρία της συνελλήφθη από την αστυνομία για… παρεμπόδιση ταυρομαχίας. Ενώ δεν αποκλείται να της επιβληθεί και πρόστιμο από τις αρχές της περιοχής για την πράξη της.
Η Αxelsson είναι πάντως γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Πέρσι είχε ζωγραφίσει το γυμνό της σώμα μα ψεύτικο αίμα και περπάτησε μέσα στους δρόμους της Παμπλόνα διαμαρτυρόμενη για τις ταυρομαχίες. Έχει επίσης ενεργή συμμετοχή σε διαμαρτυρίες για το εμπόριου γούνας.
ταύρος
ταύρος
defencenet.gr
Shares 158

Σχόλια


Read more:
Close