Μενού

Τα λόγια περιττά: Πέθανε, ψάχνοντας στο κρύο τον επί 11 χρόνια τετράποδο φίλο του

Shares 826

Σκύλος αφεντικό αγάπη Ο 77χρονος Vladimir Davydov πέθανε, ψάχνοντας μέσα στο κρύο επί δύο μήνες τον τετράποδο φίλο του, που του τον έκλεψαν.

Ο πληγωμένος άνδρας από το Μπρατσκ της Ρωσίας πέθανε από καρδιακή προσβολή, μετά από δύο εφιαλτικούς μήνες αναζήτησης του επί 11 χρόνια φίλο του. Η μόνη του επιθυμία ήταν να βρει τον αγαπημένο του γερμανικό ποιμενικό, του οποίου η απώλεια ήταν δυσβάσταχτη. Έτσι, ξεκίνησε να ψάχνει παντού μέσα στο κρύο, με δάκρυα στα μάτια, ζητώντας βοήθεια από όποιον μπορούσε. 

Ωστόσο, παρά και την κινητοποίηση των τοπικών φορέων, αλλά και της διαδικτυακής κοινότητας που συγκινήθηκε βλέποντας τον 77χρονο να στέκεται όλη την ημέρα, ψάχνοντας κρατώντας  ένα πλακάτ που έγραφε «βοηθήστε με να βρω τον φίλο μου», οι έρευνες ήταν άκαρπες.

Η καρδιά του άνδρα δεν άντεξε το κρύο και τη θλίψη. Ο 77χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο Davydov, έχασε τη γυναίκα του και τη δουλειά του πριν από λίγο καιρό και ο σκύλος ήταν η μόνη του συντροφιά. Η μόνη συγγενής του, η αδελφή του, ζει στην Ουκρανία.

Μια ομάδα από το διαδίκτυο ζητά από τον κόσμο να δωρίσει τουλάχιστον 50 ρούβλια ο καθένας προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του.

Σύμφωνα με το Russia Today, εθελοντές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την αναζήτηση του σκύλου για να δουν τι συνέβη, αλλά και να στήσουν ένα μικρό μνημείο για τον ηλικιωμένο άνδρα και το κατοικίδιο ζώο του, προς τιμήν της αληθινής φιλίας και αφοσίωσης.

news247.gr

Shares 826

Σχόλια


Read more:
Close