Μενού

Γιατί οι οικολόγοι τα έβαλαν με την Κέιτ Γουίνσλετ -Θα βλάψει ζώα και ψάρια, λένε [εικόνες]

Shares 6

Πόλεμο με τους οικολόγους έχει ξεκινήσει η Κέιτ Γουίνσλετ, εξαιτίας του υδατοφράγματος που θέλει να χτίσει μπροστά από το σπίτι της.

Και μπορεί η οσκαρική ηθοποιός να θέλει να προφυλάξει το σπίτι της από τις πλημμύρες, χτίζοντας ένα θαλάσσιο φράχτη, αλλά μαζί της διαφωνούν κάθετα οι οικολόγοι.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί σύμβουλοι για το θέμα των προστατευόμενων ειδών της Βρετανίας υποστηρίζουν πως ένα τέτοιο έργο θα βλάψει τα ζώα που «φωλιάζουν» κοντά στην περιοχή όπου μένει η Κέιτ Γουίνσλετ, όπως τις χήνες, τις πάπιες, τα αγριογούρουνα και τους (γερανούς) είδος πουλιών.

τοίχος γύρω από το σπίτι τοίχος οικολόγοι κειτ γουινσλετ

Οι οικολόγοι ανέφεραν πως τα σχέδια της Κέιτ Γουίνσλετ απειλούν τους οικοτόπους της περιοχής και θέτουν σε κίνδυνο προστατευόμενα είδη.

Ωστόσο η Γουίνσλετ φαίνεται πως δεν πτοείται από τις διαμαρτυρίες των οικολόγων, καθώς μετά από δύο χρόνια, η ίδια υπέβαλε αναθεωρημένα σχέδια του θαλάσσιου τοίχους, το οποίο ουσιαστικά θέλει να κτιστεί κατά μήκος της ακτής έξω από το πολυτελές σπίτι της στο Δυτικό Σάσεξ.

τοίχος γύρω από το σπίτι τοίχος οικολόγοι κειτ γουινσλετ

Η Κέιτ Γουίνσλετ αγόρασε το σπίτι στην τιμή των 3,2 εκατομ. δολαρίων πριν 4 χρόνια, αλλά τώρα η τιμή του έχει φτάσει τα 4,1 εκατομμύρια εξαιτίας της προσθήκης μία πισίνας, ενός γκαράζ και ενός ακόμη μικρού δωματίου.

Η Γουίνσλετ σε επιστολή της προς το Συμβούλιο Περιβάλλοντος ανέφερε πως η πρότασή της θα προστατεύσει την ιδιοκτησία της από τη διάβρωση των κυμάτων, η οποία συμβαίνει επί του παρόντος με αργό ρυθμό 0,1μ. ανά έτος.

τοίχος γύρω από το σπίτι τοίχος οικολόγοι κειτ γουινσλετ

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί τον επόμενο μήνα και παρ΄όλο που οι οικολόγοι είναι κάθετα αντίθετοι με την απόφαση της, σύμφωνοι πρέπει αν είναι οι διάσημοι που μένουν στις γύρω γειτονιές όπως ο κιθαρίστας των Rolling Stones και ο ηθοποιός Νίκολας Λίντουρστ.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή 

Shares 6

Σχόλια


Read more:
Close