Μενού

Στο πλευρό των αδέσποτων της δυτικής Αττικής

Shares 65

δυτική άττικη αδέσποτα δυτικής αττικής Αδέσποτα Στο έλεος της βροχής και πλέον της παγωνιάς, καθώς η θερμοκρασία πέφτει, βρίσκονται, εκτός από τους ανθρώπους και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς από τις πλημμυρισμένες περιοχές της δυτικής Αττικής. Μια ομάδα εθελοντών ανέλαβε να βοηθήσει τις γάτες και τους σκύλους που γλίτωσαν από τους χειμάρρους και τώρα απευθύνει κάλεσμα για βοήθεια στο έργο της.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσω της Φόρμας Φιλοξενίας Ζώων από τη δυτική Αττική, της Dog’s Voice, όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να φιλοξενήσει ένα αδέσποτο ζώο, μέχρι να βρει μια μόνιμη στεγνή γωνίτσα ή να επιστρέψει στην οικογένεια του, εφόσον έχει χαθεί.
Η φόρμα της Dog’s Voice ζητάει μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας όποιου επιθυμεί να βοηθήσει και δίνει την επιλογή μεταξύ δύο ημερών, μίας ή δύο εβδομάδων για τη διάρκεια φιλοξενίας του ζώου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέσα στην ίδια ημέρα οι εθελοντές επικοινωνούν τηλεφωνικά και ενημερώνουν για τις ανάγκες που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή. Ήδη πάνω από 15 ζώα από τους δρόμους της Μάνδρας έχουν βρει προσωρινή φιλοξενία.
δυτική άττικη αδέσποτα δυτικής αττικής Αδέσποτα
Shares 65

Σχόλια


Read more:
Close