Μενού

Βίντεο: Τρομαγμένα σκυλιά προσπαθούν μάταια να αποφύγουν τον κτηνίατρο…

Shares 29

σκύλος και κτηνίατρος Σκύλος σκύλοι κτηνίατρος Αυτά τα σκυλιά δεν θέλουν με τίποτα να επισκεφτούν τον κτηνίατρο. Η αντίδρασή τους όταν πλησιάζουν το κτηνιατρείο είναι ξεκαρδιστική!
Είναι πολύ συχνό να φοβούνται τα σκυλιά την επίσκεψη τους στον κτηνίατρο. Αυτά τα σκυλιά όμως όχι απλά φοβούνται, αλλά προσπαθούν να αποφύγουν την επίσκεψή τους στο κτηνίατρο με όποιον τρόπο μπορούν!

Όταν τα σκυλιά ακούν από τα αφεντικά τους την λέξη «κτηνίατρος», σίγουρα είναι κάτι δυσάρεστο για αυτά! Οι περισσότεροι σκύλοι φοβούνται να επισκέπτονται τον γιατρό, ακόμα και όταν συνοδεύονται από τα αφεντικά τους.

Είναι δύσκολο για τους τετράποδους φίλους μας να καταλάβουν ότι οι κτηνίατροι θέλουν το καλό τους. Έτσι, προσπαθούν να μη βγουν από το αυτοκίνητο, αρχίζουν να γαβγίζουν για να δείξουν την αγανάκτησή τους και μόλις δουν τον γιατρό με την μπλε φόρμα, τρέχουν να κρυφτούν!

Οι σκύλοι του παρακάτω βίντεο έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν την ιατρική επίσκεψη. Μάταια όμως αφού δεν τα κατάφεραν! Η επίσκεψη τους ήταν απαραίτητη και παρά την επιμονή τους, δέχτηκαν την φροντίδα του κτηνιάτρου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: 4Fun

newsit.gr

Shares 29

Σχόλια


Read more:
Close