Μενού

Συνάντησε τον γορίλα που είχε σώσει και αναθρέψει μετά από χρόνια! Δείτε το βίντεο για να νιώσετε ζεστασιά στην καρδιά σας… (Βίντεο)

Shares 299

γορίλας Το ίδρυμα Aspinall, έχει σαν σκοπό εδώ και δέκα χρόνια να επαναφέρει γορίλες που βρίσκονται σε αιχμαλωσία,  πίσω στην άγρια φύση. Οι γορίλες μεταφέρονται από το πάρκο Howletts Wild Animal Park στην Αγγλία, στο πάρκο που διατηρεί το ίδρυμα στην Δυτική Αφρική και το οποίο είναι εκατομμυρίων στρεμμάτων. Εκεί μέσα αφήνονται  ελεύθεροι ώστε να ζήσουν κοντά στην φύση.

γορίλας

 

Ο Kiwibi, ένας από τους γορίλες, είχε μεγαλώσει στο πάρκο στην Αγγλία όπου τον φρόντιζε ο Damian Aspinall. Μετά από 5 χρόνια ο γορίλας μεταφέρθηκε στο πάρκο της Δυτικής Αφρικής, στη Gabon, για να ζήσει ελεύθερος στην φύση. Από τότε είχε έρθει σε επαφή με μερικούς ανθρώπους αλλά έδειχνε επιθετικός. Έχοντας αυτό υπ’ όψιν, ο Damian ξεκίνησε με τον αδερφό του να βρει τον παλιό του φίλο.

Έψαξαν πάνω κάτω το ποτάμι που διέσχιζε την ζούγκλα για αρκετές ώρες, φωνάζοντάς τον. Ξαφνικά εμφανίστηκε στην όχθη του ποταμού. Είχε γίνει ένας ενήλικας γορίλας, γεμάτος υγεία. Οι ακόλουθοι του ήταν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, όμως ο γορίλας αναγνώρισε τον παλιό φίλο του και άφησε ένα βαθύ γρυλισμό που έδειχνε την αγάπη του.

γορίλας

Οι δυο τους κάθισαν κοντά ο ένας στον άλλον και κοιτάζονταν στα μάτια σιωπηλά εκτιμώντας τις στιγμές που είχαν περάσει μαζί. Ο Kiwibi αγκάλιασε τον Damian και μετά  οι υπόλοιποι της οικογένειας πλησίασαν να γνωρίσουν τον παράξενο άνθρωπο, καθώς αισθάνονταν ότι είναι ασφαλείς.

Υπήρχε τόση αγάπη και τρυφερότητα που ο Kiwibi δεν άφηνε στιγμή τον άνδρα από το χέρι.

Όταν ο άνδρας κατάφερε να γυρίσει στην ακολουθία του ώστε να γυρίσουν στην κατασκήνωση, ο Kiwibi τους ακολούθησε όλον τον δρόμο και μετά κατασκήνωσε και αυτός στην απέναντι πλευρά του ποταμού. Όλη τη νύχτα φώναζε για τον φίλο του. Νωρίς την άλλη μέρα ο Kiwibi ακολούθησε τον άνδρα στο κολύμπι του μέσα στο ποτάμι. Η αγάπη μεταξύ τους είναι απερίγραπτη. Μοιράζονται ένα πραγματικό δεσμό φιλίας που θα μείνει για πάντα στην καρδιά τους.

Δείτε το βίντεο για να νιώσετε τη ζεστασιά στην καρδιά σας.

diaforetiko.gr

Shares 299

Σχόλια


Read more:
Close