Μενού

Πώς ζουν χιλιάδες κουνέλια που γίνονται τροφή για άλλα ζώα (Εικόνες)

Shares 74

κουνέλια Η φρικτή αλήθεια μέσα στις φάρμες ζώων

Στρυμωγμένα σε μικροσκοπικά κλουβιά, συμβιώνουν, φυσικά όχι αρμονικά, μαζί με δεκάδες άλλα. Είναι τα χαριτωμένα για όλους κουνέλια, που προορίζονται να γίνουν… κονσέρβα που αγοράζουν οι φιλόζωοι ως τροφή για τα κατοικίδιά τους. Το παρακάτω απόσπασμα, έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητας και δείχνει τις άθλιες συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν τα ζώα- μέσα στις ακαθαρσίες τους και συχνά δίπλα από κουφάρια νεκρών ζώων.

Φωτογραφίες που προκαλούν σοκ, ρίχνουν φως στις φάρμες εκτροφής κουνελιών που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. «Δεκαέξι κουνέλια μοιράζονται έναν χώρο ενός τετραγωνικού μέτρου. Τα κλουβιά είναι γεμάτα, τα κουνέλια δεν έχουν χώρο ούτε για να σταθούν. Γεννιούνται σε κλουβιά και παραμένουν εκεί για τουλάχιστον 80 ημέρες μέχρι να σφαγιαστούν για το κρέας τους», αναφέρει ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στην έρευνα, σύμφωνα με την Mirror που παρουσιάζει το θέμα. Τα θηλυκά βιώνουν τις χειρότερες συνθήκες μιας και ζουν στην απομόνωση για δυο χρόνια  για λόγους αδιάκοπης αναπαραγωγής.

Το κρέας των κουνελιών, κονσερβοποιείται και στη συνέχεια πωλείται ως τροφή για σκύλους και γάτες. «Πιστεύουμε ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που ζώων στη Βρετανία, θα τρομοκρατηθούν αν μάθουν ότι η τροφή που χρησιμοποιούν για τα ζώα τους, προέρχεται με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει ο Julie Sanders, ιδρυτής φιλοζωικού συλλόγου.

κουνέλια

 

κουνέλια

κουνέλια

newsbeast.gr

Shares 74

Σχόλια


Read more:
Close