Μενού

Φίδι φαίνεται πως έφαγε… φίδι! [φωτο]

Shares 19

φίδι Χρειάζεται να κοιτάξει κανείς πολλές φορές τη φωτογραφία για να καταλάβει τι συνέβη και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Η εν λόγω φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Αυστραλία και δημοσιεύθηκε στο Facebook δείχνει ένα φίδι να έχει φαγωθεί από ένα άλλο και το δεύτερο να βγαίνει από την κοιλιά του πρώτου! Αρκετά μπερδεμένο δηλαδή.

Οι επιστήμονες που το εξετάζουν δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη και θεωρούν ως πιο πιθανό το σενάριο το καφέ φίδι να έφαγε το μαύρο και στη συνέχεια να πέρασε κάποιο αυτοκίνητο από πάνω και προκάλεσε την τρύπα από την οποία «χύθηκε» το μαύρο.  Οι ειδικοί όμως είναι διχασμένοι.

Η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου στο οποίο βρέθηκαν τα φίδια και η οποία ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο τη φωτογραφία έγραψε «Όπως βλέπετε το καφέ φίδι έχει φάει το μαύρο αλλά δεν ξέρουμε αν κάποιο αυτοκίνητο πέρασε πάνω από τα δύο και έκανε την τρύπα ή αν στην πραγματικότητα το μαύρο φίδι μπήκε στο στόμα του καφέ και βγήκε από την τρύπα που υπήρχε εξαρχής». Εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας που είδε τη φωτογραφία είπε «Πραγματικά αυτό είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο που δεν έχουμε ξαναδεί».

Οι επιστήμονες λένε «Δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα φίδι να μπαίνει μέσα σε ένα άλλο. αλλά και πάλι ποτέ δεν θα μάθουμε τι έγινε στην πραγματικότητα».

Πάντως το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με έναν ειδικό που μίλησε στο αυστραλιανό ABC είναι κάποιο αυτοκίνητο να πέρασε από πάνω την ώρα που το ένα φίδι απολάμβανε το γεύμα του ή κάποιος να το σκότωσε εκείνη τη στιγμή. Τα φίδια έχουν την τάση να «σκάνε» όταν χτυπηθούν από αμβλύ αντικείμενο. Έτσι το γεύμα… βγήκε από την τρύπα που προκλήθηκε και το καφέ δεν ολοκλήρωσε ποτέ το φαγητό του.

φίδι

defencenet.gr

loading...
Shares 19

Σχόλια


Read more:
Close