Μενού

Διαφημιστικό για Όσκαρ: Ο πιστός σκύλος ακολουθεί την καρδιά του αφεντικού του

Shares 484

Σκύλος διαφημιστικό διαφήμιση Στην Αργεντινή προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες να γίνουν δωρητές οργάνων – Δείτε τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν να πείσουν για την αναγκαιότητα της προσφοράς

Για πολλούς η διαφήμιση αποτελεί μια μορφή τέχνης. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό μάλλον ενισχύει την άποψη όσων θεωρούν ότι τα trailer ή τα σποτ δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να πολλαπλασιαστούν τα κέρδη των βιομηχανιών μέσω της αύξησης της κατανάλωσης. Ενα εμπνευσμένο διαφημιστικό μπορεί να παρακινήσει τους ανθρώπους σε ένα καλό σκοπό, να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους.

Το συγκεκριμένο διαφημιστικό είναι από την Αργεντινή. Σκοπός του να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους πολίτες να γίνουν δωρητές οργάνων.

Τα πρώτα πλάνα δείχνουν τη σχέση ενός άντρα με τον σκύλο του. Μέχρι που κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του σκύλου έχει ένα σοβαρό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Ο πιστός σκύλος περιμένει μέρες και νύχτες το αφεντικό του να βγει από τα επείγοντα.

Οταν όμως ο σκύλος τρέχει, δεν κινείται προς τον παλαιό ιδιοκτήτη του αλλά προς μία γυναίκα στην οποία μόλις έχουν μεταμοσχευθεί όργανα του άτυχου άντρα… Η εθελοντική προσφορά και ο αλτρουισμός έδωσε ζωή σε έναν άλλο άνθρωπο και ο σκύλος αντιδρά σαν να αντιλαμβάνεται ότι το αφεντικό του ζει…

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

protothema.gr

Shares 484

Σχόλια


Read more:
Close