Μενού

Πιτ μπουλ έμεινε στο πλευρό μιας αυτιστικής δίχρονης όταν εξαφανίστηκε μέχρι να τη βρουν

Shares 22

πιτ μπουλ Ήρωα χαρακτηρίζει πλέον τον σκύλο της, ράτσας πιτ μπουλ, μια οικογένεια στο Κεντάκι, καθώς πιστεύουν πως το ζώο έμεινε δίπλα στο πλευρό της αυτιστικής δύο ετών κόρης τους, όταν εκείνη εξαφανίστηκε από το σπίτι.

Η Τσάρλι Κάμπελ εξαφανίστηκε γύρω στις 10 το πρωί της Πέμπτης από το σπίτι της γιαγιάς της. Εθελοντές και διασώστες άρχισαν αμέσως έρευνες στο δάσος για να την εντοπίσουν και τελικά το μικρό κορίτσι βρήκαν 36 ώρες αργότερα κάποιοι γείτονες.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια υποστηρίζει πως η Πένι, όπως ονομάζεται το πιτ μπουλ, ήταν εκείνη που έσωσε το 2 ετών κορίτσι, παραμένοντας όλο αυτό το διάστημα δίπλα στο πλευρό της. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο σκύλος επέστρεψε στο σπίτι μόλις λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό της Τσάρλι.

πιτ μπουλ πιτ μπουλ

«Αυτή εδώ είναι ο ήρωάς μας. Δεν θα άφηνε αυτό το μωρό μέχρι να επιστρέψει πάλι σπίτι», δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού.    Το πιτ μπουλ πιστεύεται πως φύλαγε το παιδί, που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, καθώς λόγω της κατάστασής της κινδύνευε από διάφορα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς κατάφερε να επιβιώσει. Στους λόφους υπάρχουν κογιότ και δηλητηριώδη φίδια. Κι όμως κατάφερε να επιβιώσει και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε ο σερίφης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τσάρλι πλησίασε τη βεράντα ενός σπιτιού και τότε οι ιδιοκτήτες συνειδητοποιώντας ποια είναι, ειδοποίησαν τις αρχές. «Η ειρωνεία είναι πως ο σκύλος επέστρεψε σπίτι μόλις λίγα λεπτά πριν η Τσάρλι προσεγγίσει τους ανθρώπους αυτούς», πρόσθεσε ο σερίφης.

Πηγή: www.lifo.gr

Shares 22

Σχόλια


Read more:
Close