Μενού

Φιλόζωος άστεγος κάνει τα πάντα για να κρατήσει στη ζωή τα 2 του ζωάκια και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Shares 667

Η οικονομική κρίση έχει φτάσει πολλούς συνανθρώπους μας στο όριο της φτώχειας… Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλές και συγκινητικές ιστορίες που μας κάνουν να σκεφτούμε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε το σπίτι μας, τη δουλειά μας, την υγεία μας.

Πριν από λίγες ημέρες δεχθήκαμε ένα email από έναν αναγνώστη της σελίδας μας που μας στενοχώρησε και μας πείσμωσε πάρα πολύ ώστε να τον βοηθήσουμε.

Ο άνθρωπος αυτός είναι άστεγος και ζει σε μια αποθήκη με λαμαρίνες. Προσπαθεί να ζήσει μαζί με τα 2 του ζωάκια… με τους 2 μοναδικούς του φίλους που του κρατάνε συντροφιά… Αλλά πλέον δεν ξέρει για πόσο μπορεί να συνεχίσει να το κάνει μιας και πλέον στερείται ο ίδιος φαγητό για να μπορέσει να τα ταΐσει. Καταλαβαίνετε επίσης ότι η ζέστη κάνει τη διαβίωση εκεί σχεδόν αδύνατη!

Ο φιλόζωος συνάνθρωπός μας αυτός δεν επιθυμεί χρήματα… Θέλει μια δουλειά ώστε να μπορέσει να ζήσει ανθρώπινα μαζί με τους 2 πολύτιμους φίλους του. Τα 2 του ζωάκια. Οποιαδήποτε τροφή και φάρμακο (μιας και χρειάζονται τα ζωάκια του) είναι ευπρόσδεκτα, αλλά αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι επιθυμεί να του δοθεί η ευκαιρία να εργασθεί και να κερδίσει ξανά το δικαίωμα της ένταξης στην κοινωνία. Μια κοινωνία που τον περιθωριοποίησε και τον έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή η δικιά του και των 2 φίλων του. Μιλώντας μαζί του μας είπε χαρακτηριστικά «Αν χάσω τα 2 μου ζωάκια δε θα το αντέξω. Θα πεθάνω μαζί τους».

Ας βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί μιας λύση!

Το τηλέφωνο του είναι 6945294197 και το email του: survivorellas @ gmail.com

Παρακαλούμε να το διαδώσετε και να επικοινωνήσετε με όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να δώσει μία λύση…

Τα 2 φιλαράκια του άστεγου στο »σπίτι» και των 3:

Η συντακτική ομάδα του animalplanet.gr

loading...
Shares 667

Σχόλια


Read more:
Close