Μενού

Επιτέλους: Το πρώτο terminal αποκλειστικά για ζώα στον κόσμο!

Shares 22

ζώα terminal Το πρώτο terminal αεροδρομίου στον κόσμο αποκλειστικά για ζώα πρόκειται να κατασκευαστεί στο διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Οι εγκαταστάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις αρχές του 2016, ενώ το κόστος της κατασκευής εκτιμάται περίπου στα 48 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά το στάδιο της κατασκευής της «Κιβωτού» (The Ark), όπως αποκαλείται ήδη το terminal, θα δημιουργηθούν 110 θέσεις εργασίας, ενώ μέσα στις τρεις πρώτες δεκαετίας λειτουργίας της τα έσοδα υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν στα 108 εκατ. δολάρια.

ζώα terminal

Η «κιβωτός» θα παρέχει υπηρεσίες τόσο στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα, όσο και σε άλλα τμήματα για την άνετη και εύκολη επιβίβαση και μεταφορά μικρών και μεγάλων ζώων. Θα υπάρχει ακόμη ένας ειδικός χώρος με κτηνίατρο και κλουβιά, όπου τα ζώα θα μπορούν να χαλαρώνουν πριν από την πτήση.

ζώα terminal

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, πρόσθετες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν τη μεταφορά σε ειδικά οχήματα με ελεγχόμενο κλίμα από τα αεροσκάφη, τους τερματικούς σταθμούς, τις εγκαταστάσεις φορτίου και άλλους χώρους του αεροδρομίου.

Καλές… τετράποδες (και όχι μόνο) πτήσεις!

πηγή

Shares 22

Σχόλια


Read more:
Close