Μενού

Πιστός σκύλος πέθανε στο τάφο του αφεντικού που κοιμόταν για 11 χρόνια

Shares 156

σκύλος και αφεντικό Σκύλος αφεντικό Ένας πιστός σκύλος που ονομαζόταν Κάπτεν πέθανε μετά από 11 χρόνια που κοιμόταν κάθε μέρα στον τάφο του αφεντικού του.

Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός ήταν 4 ετών, όταν πέθανε ο Μιγκέλ Γκουζμάν το 2006. Ο άντρας είχε αγοράσει τον σκύλο όταν ήταν κουταβάκι ως δώρο για τον γιο του.

Ο σκύλος εξαφανίστηκε λίγο μετά τον θάνατο του αφεντικού του και η οικογένεια πίστεψε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή είχε σκοτωθεί.

Δείτε το βίντεο

O Kάπτεν πέθανε στο μέρος που ήταν θαμμένο το αφεντικό.

σκύλος και αφεντικό Σκύλος αφεντικό

Ο γιος του Γκουζμάν προσπάθησε να φέρει τον Κάπτεν στο σπίτι, αλλά ο σκύλος επέστρεφε πάντα στον τάφο.
σκύλος και αφεντικό Σκύλος αφεντικό
Όσοι έμεναν κοντά στο νεκροταφείο άρχισαν να ταΐζουν τον σκύλο και ανέφεραν ότι κοιμόταν δίπλα στον τάφο κάθε βράδυ.

Αυτό που εξέπληξε περισσότερο την οικογένεια ήταν ότι το νεκροταφείο ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι και ο Κάπτεν δεν είχε ξαναπάει στο νεκροταφείο πριν εξαφανιστεί.

σκύλος και αφεντικό Σκύλος αφεντικό

«Τον ψάξαμε παντού, αλλά είχε εξαφανιστεί. Πιστέψαμε ότι το είχε σκάσει και είχε σκοτωθεί. Μετά από μερικές μέρες που πήγαμε στο νεκροταφείο ο γιος αναγνώρισε τον σκύλο του. Ο Κάπτεν ήρθε κοντά μας γαβγίζοντας σαν να κλαίει. Δεν τον είχαμε ξαναπάει στο νεκροταφείο, οπότε παραμένει μυστήριο το πως κατάφερε να φτάσει εκεί», ανέφερε η χήρα του Γκουζμάν.

σκύλος και αφεντικό Σκύλος αφεντικό

Ο διευθυντής του νεκροταφείου ανέφερε ότι μια μέρα εμφανίστηκε ο σκύλος και άρχισε να περιφέρεται στο νεκροταφείο μέχρι που βρήκε τον τάφο.

Τώρα, ο Κάπτεν πέθανε έχοντας περάσει κάθε μέρα δίπλα στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού.

σκύλος και αφεντικό Σκύλος αφεντικό

«Κατά την διάρκεια της μέρας περιφερόταν στο νεκροταφείο, αλλά στις 6 ακριβώς πήγαινε και ξάπλωνε στον τάφο του αφεντικού και έμενε εκεί όλο το βράδυ», ανέφερε ο διευθυντής του νεκροταφείου.

[dailymail]

Πηγή

Shares 156

Σχόλια


Read more:
Close