Μενού

Η γάτα πλησίασε στα κρυφά το άρρωστο μωράκι. Μόλις οι γονείς την πήραν χαμπάρι, έμειναν να κοιτούν αποσβολωμένοι!

Shares 179

μωράκι Γάτα Πολύ συχνά παρατηρούμε αυτόν τον ασυνήθιστο δεσμό ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα. Είναι ένας ξεχωριστός δεσμός ο οποίος συνήθως αντιστέκεται στο (συχνά πικρό) τέλος. Αυτό συνέβη και ανάμεσα στον Siggy, τον γάτο, και ένα βαριά άρρωστο μωρό, τον Isaac.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά λίγο μετά την γέννηση του Isaac. Το μωρό γεννήθηκε 13 μέρες αργότερα λόγω μιας φοβερής καρδιακής ανωμαλίας. Η Kristy, η μητέρα του Isaac, θυμάται την στιγμή εκείνη έντονα: “Όταν γυρίσαμε σπίτι το ίδιο βράδυ, γνώρισε τον Siggy για πρώτη φορά. Ο Siggy τον μύρισε, έτριψε το κεφάλι του και αποκοιμήθηκε δίπλα μας.”

Αλλά οι γιατροί είχαν άσχημα νέα για τους νεαρούς γονείς: η ανωμαλία στην καρδιά του Isaac ήταν χειρότερη από ότι νόμιζαν. Έπρεπε να τον εγχειρίσουν το συντομότερο δυνατόν. Έτσι, το αγοράκι έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε ηλικία 12 εβδομάδων – μια πολύ επικίνδυνη επέμβαση.

Παρ’όλο που ο Isaac επιβίωσε από την επέμβαση και ήρθε σπίτι, δεν ήταν σίγουρο ότι θα είναι εντάξει. Τότε ο Siggy ανέλαβε δράση προσέχοντας και φροντίζοντας τον Isaac. Δεν άφηνε το πλευρό του και τον προστάτευε όσο ανάρρωνε.

Φαίνεται ότι όλη αυτή η αγάπη και η αφοσίωση απέδωσαν. Ο Isaac συνέχισε να βελτιώνεται χάρη στην περιποίηση του Siggy, μέχρι που έγινε ξεκάθαρο ότι θα γινόταν καλά. Για την Kristy σε αυτό συνέβαλε και ο γάτος τους. Ο Isaac σίγουρα παρατήρησε ότι είχε έναν πολύ ξεχωριστό φύλακα άγγελο. Εδώ ο Siggy κρατάει το χέρι του “μικρού του αδερφού”.

Σήμερα ο Isaac είναι ένα ζωηρό και υγιές αγοράκι. Αλλά ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει: οι δυο τους είναι αχώριστοι και συνήθως είναι κάπου μαζί κάνοντας αγκαλίτσες.

Τι γλυκό δίδυμο! Ο Isaac πρέπει να είναι πανευτυχής που έχει έναν τόσο υπέροχο φύλακα άγγελο και φίλο στο πλευρό του!

fanpage.gr

Shares 179

Σχόλια


Read more:
Close