Μενού

Το αφεντικό επιστρέφει σπίτι και ρωτάει τους σκύλους του, ποιος κατέστρεψε το μαξιλάρι. Προσέξτε τώρα τι θα κάνει αυτός στα αριστερά!

Shares 24

Σκύλος μαξιλάρι αφεντικό Στους ανθρώπους δεν αρέσουν τα ποντίκια. Με τον όρο ποντίκι, εννοούμε κάποιον που κουτσομπολεύει ή χώνεται παντού.

Στον κόσμο των σκύλων, το να είσαι ποντικός σημαίνει ότι παίρνεις κέρασμα και χαρακτηρίζεσαι ως ένα καλό σκυλάκι! Τα σκυλιά παίζουν με διαφορετικούς κανόνες από ότι οι άνθρωποι και αυτό το βίντεο το δείχνει πολύ καλά αυτό.

Τα δύο σκυλιά στο βίντεο ήταν μόνα τους στο σπίτι. Όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης τους είδε τα δύο αξιολάτρευτα πρόσωπά τους … και ένα χάος! Ένα από τα σκυλιά είχε καταστρέψει ένα μαξιλάρι. Ήταν προφανές ποιος ήταν ο ένοχος, αφού τα αποδεικτικά στοιχεία κρέμονταν σε όλο το σώμα του!

Ανεξάρτητα από αυτό, ο ιδιοκτήτης γύρισε προς τον λιγότερο ένοχο, τον όμορφο Τσάρλι, και τον ρώτησε ποιος το έκανε αυτό. Εκείνος σήκωσε το μπροστινό του πόδι και έδειξε την ένοχη αδελφή του. Ήταν αυτός τελικά ο ποντικός της ιστορίας!

Απολαύστε το βίντεο!

fanpage.gr

 

Shares 24

Σχόλια


Read more:
Close