Μενού

Μήπως ο σκύλος σας έρχεται και κάθεται συχνά ανάμεσα στα πόδια σας; Δείτε τι σημαίνει!

Shares 354

συμπεριφορά Σκύλος πόδια Αν έχετε σκύλο, τότε θα γνωρίζετε πόσο διασκεδαστικοί και αξιαγάπητοι είναι. Στην τελική, υπάρχει λόγος για την παροιμία, «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου«. Είναι αλήθεια! Τα σκυλιά είναι απίστευτα τρυφερά και πιστά ζώα που θα είναι ο καλύτερος φίλος σας για μια ζωή.

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας λόγος πίσω από τις κινήσεις του κάθε σκύλου;

Όταν σας φέρνει δώρα…
Σας έφερε ποτέ ένα τυχαίο αντικείμενο στην αγκαλιά σας χωρίς λόγο; Ο σκύλος θέλει να αναδείξει τις ικανότητές του και θέλει να σας δώσει ένα δώρο. Οι πιθανότητες είναι, τα δώρα που σας δίνει να είναι επίσης τα πράγματα που θέλει!

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν απλώνεται πάνω από το κρεβάτι…
Γιατί ο σκύλος σας απλώνεται σε όλο το κρεβάτι, αφήνοντας σας ένα μικρό περιθώριο για να ξαπλώσετε κι εσείς; Είναι επειδή θέλει να είναι με άλλα μέλη της αγέλης του και αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσάς!

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν κάθεται στα πόδια σας…
Τα σκυλιά έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους. Όταν ένας σκύλος κάθεται στα πόδια σας, «μαρκάρει» την περιοχή του και σας διεκδικεί ένα μέλος της αγέλης του.

Εναλλακτικά, αν έχετε έναν ντροπαλό, παθητικό σκύλο, αυτός είναι ο τρόπος του να καθησυχάσει τον εαυτό του ότι είστε εκεί γι” αυτόν.

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν σηκώνει τα πόδια του…
Αυτό είναι σημάδι συγκέντρωσης. Ένας σκύλος το κάνει αυτό όταν έχει σκαρφιστεί κάτι…

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν χασμουριέται…
Το σκυλί σας χρειάζεται πιθανώς καφέ! Μπορεί να είναι κουρασμένος ή να βαριέται ή απλά να είδε εσάς να χασμουριέστε!

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν κάνει τον καναπέ χάλια…
Είναι πιθανώς από το άγχος του αποχωρισμού όταν φεύγετε. Τα κουτάβια έχουν την τάση να το κάνουν πιο συχνά επειδή δεν έχουν συνηθίσει να είναι μακριά από εσάς ακόμα. Θα πρέπει να βγάζετε πιο συχνά το σκυλί σας βόλτα για να το βοηθήσετε να απελευθερώσει ενέργεια!

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν γέρνει στο πόδι σας…
Αν ο σκύλος σας ακουμπά το πόδι σας, τότε χρειάζεται επιβεβαίωση. Θέλει να του πείτε πόσο τον αγαπάτε και να τον διαβεβαιώσετε πως είναι ασφαλής.

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν κουλουριάζεται…
Είναι ένα ένστικτο επιβίωσης που όλα τα ζώα έχουν αν και είναι συνήθως παρατηρείται σε κακοποιημένα ζώα. Να είναι ευγενικοί και υπομονετικοί με το σκυλί σας.

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

Όταν σας κοιτάζει επίμονα…
Είναι επειδή σας αγαπά και σας κοιτάζει με στοργή και αφοσίωση. Σας εμπιστεύεται.

συμπεριφορά Σκύλος πόδια

fanpage.gr

Shares 354

Σχόλια


Read more:
Close