Μενού

Ποιος θα ανοίξει την αγκαλιά του στο κουταβάκι που βρέθηκε κλεισμένο σε σακούλα και πεταμένο δίπλα στα σκουπίδια;

Shares 142

υιοθεσία αδέσποτων Στα μέσα Σεπτεμβρίου ένας άνδρας που έκανε τζόκινγκ σε απόμερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είδε κάποιον να πετάει από το αυτοκίνητό του ενώ βρισκόταν εν κινήσει, μια πλαστική σακούλα έξω από κάδο σκουπιδιών, και στη συνέχεια να απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Το σκηνικό αυτό του τράβηξε την περιέργεια και πλησίασε τον κάδο. Έκπληκτος διαπίστωσε ότι η σακούλα, η οποία ήταν πολύ καλά κλεισμένη, κουνιόταν. Χωρίς να χάσει χρόνο την άνοιξε και μέσα βρήκε δύο ζωντανά κουταβάκια, ένα ξανθό θηλυκό κι ένα σκούρο καφέ αρσενικό με κομμένη ουρά, ηλικίας 1 έως 1,5 μηνών. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου ώστε να προβεί σε καταγγελία εις βάρος του ασυνείδητου οδηγού που όχι μόνο εγκατέλειψε τα δύο αυτά πλάσματα, φρόντισε να τα κλείσει και σε σακούλα για να πεθάνουν αργά και βασανιστικά.

Ο άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές, επικοινώνησε με την Έλενα Παπαδοπούλου, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, ζητώντας τη βοήθεια της προκειμένου να σωθούν αυτά τα δύο πλασματάκια. Η κα Παπαδοπούλου ανταποκρίθηκε άμεσα και πήρε τα δύο κουταβάκια στο σπίτι της για να τα φροντίσει έως ότου βρουν τις δικές τους οικογένειες.

Το αρσενικό κουταβάκι υιοθετήθηκε πρόσφατα, ενώ το θηλυκό, που βίωσε την ανθρώπινη κτηνωδία από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του, ψάχνει ακόμα μια στοργική οικογένεια που θα του ανοίξει το σπίτι και την αγκαλιά της.

Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει μέλος στην οικογένεια του το θηλυκό  ξανθό κουτάβι να στείλει μήνυμα στο inbox στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook της Έλενας Παπαδοπούλου.

Πηγή: istoriesadespoton.gr

Shares 142

Σχόλια


Read more:
Close