Μενού

Οι πιο αστείες φωτογραφίες ζώων για το 2017

Shares 14

ζώα Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Comedy Wildlife Photography Awards» επιχειρεί ν’ αναδείξει την πιο αισιόδοξη αλλά και πιο αστεία πλευρά της άγριας φύσης.

Συνολικά υπεβλήθησαν 3.500 συμμετοχές από δεκάδες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μεταξύ των νικητών σε κάθε κατηγορία μπορεί κανείς να δει μία δύστροπη χελώνα που θέλει να μονοπωλεί τον φακό, δύο αρκούδες που πιάνονται στα πράσα να ερωτοτροπούν αλλά και τρεις πιγκουίνοι που αποφασίζουν να πάνε για πρώτη φορά στην εκκλησία!

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν οι κριτές:

Η απεγνωσμένη προσπάθεια μιας κουκουβάγιας στην Ουγγαρία να σκαρφαλώσει και πάλι επάνω στο κλαδί της χάρισε στον Tibor Kercz από την Ουγγαρία το κορυφαίο βραβείο. Φωτό: Tibor Kercz / Barcroft Images.

ζώα

Αυτό το γκνου στο καταφύγιο Μασάι Μάρα της Κένυας βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση από τα υπόλοιπα. Φωτό: Jean-Jacques Alcalay/ Barcroft Images.

ζώα

Οι μαϊμούδες της Katy Laveck-Foster στην Ινδονησία είναι έτοιμες για βόλτα με το μηχανάκι. Φώτο: Katy Laveck Foster / Barcroft Images.

ζώα

Η χαρούμενη έκφραση αυτού του τυφλοπόντικα σε κάποιο δάσος της Ιταλίας αρκούσε για να πάρει την πρωτιά ο Andrea Zampatti στην κατηγορία «On the Land». Φώτο: Andrea Zampatti / Barcroft Images.

ζώα

Όταν έχεις ακόμη ανάγκη τη μητέρα σου και πιάνεσαι απ’ όπου μπορείς. Μανιτόμπα, Καναδάς. Φωτό: Daisy Gilardini / Barcroft Images.

ζώα
Μία αλεπού κάνει την ανάγκη της σε γήπεδο του γκολφ στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ. Ίσως στέλνει με τον τρόπο της ένα μήνυμα στον Τραμπ. Φωτό: Douglas Croft / Barcroft Images.

ζώα

Αυτή η ενυδρίδα είναι πολύ χαρούμενη, πιθανότατα γιατί απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Καλιφόρνια. Φωτό: Penny Palmer / Barcroft Images.

ζώα

O John Threlfal κέρδισε την κατηγορία «Up in the Air» χάρη στη φωτογραφία της πάπιας που πετάει μπροστά από το ίχνος ενός αεροπλάνου στο Πρέστον της Μεγάλης Βρετανίας. Φωτό: John Threlfal / Barcroft Images.

ζώα

To αγριοκούνελο που απαθανάτισε ο Olivier Colle στη βελγική Φλάνδρα τρώει και η τύχη του δουλεύει. Φωτό: Olivier Colle / Barcroft Images.

ζώα

Δύο λασπογωβιοί τσακώνονται για την περιοχή τους στην Ταϊλάνδη. Φωτό: Daniel Trim / Barcroft Images.

ζώα

Δύο αρκούδες πιάνονται επ’ αυτοφώρω μέσα στη νύχτα. Ρουμανία. Φωτό: Bence Mate / Barcroft Images.

ζώα

Δεν θα μάθουμε ποτέ τι είναι αυτό που σόκαρε τη γλυκιά φώκια της φωτογραφίας. Άγιος Συμεών, Καλιφόρνια. Φώτο: George Cathcart / Barcroft Images.

ζώα

H προσπάθεια των πιγκουίνων στο νησί Νότια Γεωργία να έρθουν σε επαφή με τον Θεό χάρισαν στον Carl Henry μία από τις πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό. Φωτό: Carl Henry / Barcroft Images.

ζώα

lifo.gr

Shares 14

Σχόλια


Read more:
Close