Μενού

Ζευγάρι απελευθερώνουν στη φύση σκιουράκια που τα έσωσαν όταν ήταν μωρά και τα πήραν στο σπίτι τους να τα φροντίσουν

Shares 22

σκιουράκια Ζευγάρι απελευθερώνουν στη φύση σκιουράκια  που τα έσωσαν όταν ήταν μωρά και τα πήραν στο σπίτι τους να τα φροντίσουν

Ο George Holt, ήταν ένας εργαζόμενος που πήγαινε στη δουλειά του. Εκείνη την ημέρα έπρεπε να επιδιορθώσει ένα φανάρι ρύθμισης της κυκλοφορίας σε μια διασταύρωση στο Ντένβερ, όταν συνάντησε στο δρόμο κάτι εντελώς απροσδόκητο … δύο μωρά σκιουράκια είχαν πέσει από τη φωλιά τους. Σκέφτηκε ότι δεν είχαν καμία πιθανότητα να βγουν ζωντανά αν τα άφηνε εκεί στο πεζοδρόμιο, κι έτσι πήρε την απόφαση να τα πάρει στο σπίτι του.

Ο  George  και η σύζυγός του Patty είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα της φροντίδας των νεογέννητων μωρών.  Αποφάσισαν λοιπόν να κινηματογραφήσουν αυτή την εμπειρία και να την ανεβάσουν στο YouTube με το όνομα “Baby Squirrel Project”. Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε το 2013 και μέσα σε δύο μόνο μήνες συγκέντρωσε χιλιάδες λάικ .

σκιουράκια

Τα σκιουράκια ονομάστηκαν ως το αξιολάτρευτο δίδυμο “Fred” και “Ginger”.

σκιουράκια

Η φροντίδα των σκίουρων, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση για το ζευγάρι. Προκειμένου να διαχειριστούν την περίθαλψη τους με υπευθυνότητα, έπρεπε πρώτα να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν, έτσι αναζητούσαν πληροφορίες στο διαδίκτυο για να μάθουν για την φροντίδα των σκίουρων.

Η φροντίδα τους περιελάμβανε ζεστό μπάνιο …

σκιουράκια

…ώρα για ύπνο…

σκιουράκια

… και καθημερινό τάισμα.

σκιουράκια

Ο σκύλος του ζευγαριού, ο Jiggs, εντάχθηκε επίσης στην ομάδα φροντίδας κι έδειχνε να συμπαθεί και να προστατεύει τους νέους επισκέπτες του σπιτιού.

σκιουράκια

Όταν πέρασαν 30 μέρες, το ζευγάρι παρατήρησε ότι και οι δύο σκίουροι αναπτύσσονταν πια πολύ γρήγορα. Μπορούσαν τώρα πια να τους δίνουν στερεή τροφή κι όχι μόνο γάλα.

σκιουράκια

Περνούσε ο καιρός κι έτσι ήρθε η μέρα που το ζευγάρι έπρεπε να αφήσει τους μικρούς του φίλους τους πίσω στη φύση. Μετά από 70 υπέροχες μέρες, ο George και η Patty μετέφεραν τον “Fred” και την “Ginger” σε μία φωλιά για σκίουρους στο Κολοράντο των Η.Π.Α., για να τους αφήσουν να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

σκιουράκια

σκιουράκια

Το ζευγάρι ήξερε ότι, ενώ έχανε ένα μικρό κομμάτι της οικογένειάς του,από την άλλη έδωσαν στα δύο σκιουράκια αυτό που τους άξιζε, τη ζωή!

Παρακολουθήστε το βίντεο:


διαφορετικό

Shares 22

Σχόλια


Read more:
Close