Μενού

Αυτά είναι τα πιο σπάνια κουτάβια του κόσμου (Εικόνες)

Shares 771

κουτάβια Κοστίζουν περίπου 13.500 ευρώ το καθένα

Την ίδια ώρα που υπάρχουν στον κόσμο εκατομμύρια αδέσποτα κουταβάκια που περιμένουν κάποιον να τα υιοθετήσει, μια βρετανίδα εκτροφέας από το Μπράιτον, ονόματι Κάθριν Λέιν, είναι η ιδιοκτήτρια κουταβιών της ράτσας Phu Quoc Ridgebacks, μιας από τις σπανιότερες του κόσμου.

Κάθε ένας από τους εκπροσώπους της ράτσας αυτής κοστίζει δέκα χιλιάδες βρετανικές λίρες (  13,527.68 ευρώ το καθένα). Η Λέιν είχε ταξιδέψει στο Βιετνάμ για να πάρει τους γονείς των μικρών, δύο πολυβραβευμένα σκυλάκια της συγκεκριμένης ράτσας, που αριθμεί μόνον 800 καταγεγραμμένα σε ολόκληρο τον κόσμο.

κουτάβια

Πλέον η Λέιν είναι η πρώτη «κάτοχος» της ράτσας Phu Quoc Ridgebacks στην Ευρώπη και η πρώτη που «έφερε στον κόσμο» μια ολόκληρη γέννα κουταβιών.

κουτάβια

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail η ιδιοκτήτρια σκοπεύει να πουλήσει τα κουτάβια και έχει ήδη δεχτεί προσφορές που κυμαίνονται από 500 έως 10.000 βρετανικές λίρες για το καθένα.

κουτάβια

Η συγκεκριμένη ράτσα εκτρέφεται αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Βιετνάμ και αναπαράγεται μεταξύ της, γι αυτό και θεωρείται τόσο σπάνια.

newsbeast.gr

Shares 771

Σχόλια


Read more:
Close