Μενού

Νέο βίντεο ευαισθητοποίησης της Ζ.Ε.Η. για την κακοποίηση των ζώων

Shares 49

κακοποίηση ζώων Ζ.Ε.Η. Το νέο ενημερωτικό βίντεο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) αφορά στην κακοποίηση των ζώων που δεν πρέπει να προσπερνάμε αλλά να την καταγγέλλουμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα της περιοχής μας ώστε να μπει επιτέλους ένα τέλος.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η πανέμορφη Νιφάδα που ήδη έχει υιοθετηθεί και ο Διονύσης Δημητρόπουλος στο ρόλο του «κακού». Το σενάριο, τα κείμενα και η επιμέλεια ανήκει στην Αγγελική Παναγιωτοπούλου.

Η Ζ.Ε.Η. αναφέρει για το νέο της βίντεο που δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς από τους εθελοντές της: «Το συγκεκριμένο βίντεο το δουλεύουμε εδώ και μήνες, σχεδόν ένα χρόνο. Φυσικά και δεν αγγίξαμε ούτε τρίχα της Νιφάδας της σκυλίτσας πρωταγωνίστριας και φυσικά η Νιφάδα δεν υπέστη καμία μορφή κακοποίησης ή βίας. Ο Διονύσης, ο «κακός» του βίντεο έδειρε αρκετές φορές έναν κορμό δέντρου. Κάποιες σκηνές γυρίστηκαν ξανά και ξανά προκειμένου να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές. Για τα ουρλιαχτά του σκύλου χρησιμοποιήσαμε sound effects.

Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν ούτε special ούτε sound effects. Η πραγματικότητα για τα περισσότερα ζώα που κακοποιούνται έχει αίμα, πόνο, βία, ξύλο με ζώνη, με πέτρες, με φτυάρια, με τσεκούρια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που κακοποιούν και δολοφονούν ζώα δεν θα διστάσουν να κακοποιήσουν ένα παιδί, μια γυναίκα, έναν συνάνθρωπο μας.

Μην αδιαφορείτε, μιλήστε, αντιδράστε! Καλέστε την αστυνομία, ενημερώστε τον εισαγγελέα της περιοχής σας. Όλοι έχουμε πλέον κινητά με κάμερα. Τραβήξτε βίντεο, φωτογραφίες. Καταγράψτε τα περιστατικά και βοηθήστε να σταματήσει επιτέλους η κάθε μορφής κακοποίηση ζώων.

Και αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε από εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την Ζ.Ε.Η.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπέροχη Τόνια Σωτηροπούλου για την συμμετοχή της και την πολύτιμη βοήθειά της στο έργο μας, τον μοναδικό «κακό» Διονύση Δημητρόπουλο (και να σας παρακαλέσουμε αν τον πετύχετε πουθενά να μην τον δείρετε, δεν πείραξε ούτε τρίχα από την Νιφάδα μας) και την αγαπημένη μας Νιφάδα που πλέον υιοθετήθηκε και ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον καταπληκτικό Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την εταιρεία του PICME (www.picme.gr) για τα υπέροχα πλάνα και το μοντάζ και να του ζητήσουμε συγνώμη που τον ταλαιπωρήσαμε τόσους μήνες, τον ανεπανάληπτο Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση» καταλήγει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

istoriesadespoton.gr

Shares 49

Σχόλια


Read more:
Close