Μενού

Η Ναταλία Γερμανού επισκέφθηκε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο Αττικής

Shares 350

Ναταλία Γερμανού Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Η Ναταλία Γερμανού τρέφει ιδιαίτερη αγάπη προς τ’ αδέσποτα ζώα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Έχει ήδη συμπεριλάβει στην εκπομπή της «Μες την καλή χαρά» μια στήλη σχετικά με την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, ενώ υιοθέτησε πριν από λίγο καιρό τον Goofy που ζούσε για τρία ολόκληρα χρόνια κλεισμένος μέσα στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων.

Αυτή τη φορά η Ναταλία Γερμανού επισκέφθηκε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο Αττικής δίνοντας χαρά τόσο στους εθελοντές όσο και στα σκυλάκια που φιλοξενούνται εκεί έως ότου βρουν τις κατάλληλες οικογένειες για να υιοθετηθούν.

 

Ναταλία Γερμανού Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

 

«Σ’ ευχαριστούμε Ναταλία Γερμανού μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά σου στο καταφύγιο μας. Και πάνω απ” όλα σ” ευχαριστούμε που ήρθες και έπαιξες με τα αδεσποτάκια μας. Ήρθες και τα αγκάλιασες όλα και τους έδωσες μεγάλη χαρά. Και κάθε χαμόγελο είναι για εμάς και ένα βήμα προς το όνειρο μας» αναφέρουν οι εθελοντές που φροντίζουν τα ζώα του καταφυγίου.

Η απάντηση ήρθε αμέσως από την Ναταλία Γερμανού, η οποία ανέφερε ότι η χαρά και το ευχαριστώ είναι δικά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήρα τόση θετική ενέργεια από αυτά τα μουσούδια που δεν περιγράφεται. Συγχαρητήρια για τη φροντίδα που τους δίνετε. Καλή αντάμωση σύντομα, ξάπλα στα χορτάρια».

istoriesadespoton.gr

Shares 350

Σχόλια


Read more:
Close