Μενού

Εικόνες πόνου και γέλιου: Οι πρησμένες μουσούδες σκύλων που τους τσίμπησαν μέλισσες [εικόνες]

Shares 170

Αυτά τα σκυλιά τόλμησαν να τα βάλουν με μέλισσες και «την έπαθαν».

Τα σκυλιά των παρακάτω φωτογραφιών δεν μπόρεσαν να «τιθασεύσουν» την λαιμαργία τους, καθώς προσπάθησαν να φάνε μέλισσες, πληρώνοντας το ακριβά.

Στις εικόνες φαίνεται πως έχει επιδράσει το τσίμπημα των εντόνων πάνω τους με τα περισσότερα σκυλιά να έχουν πρησμένη μουσούδα.

Παρ΄όλο που μπορεί αυτό που έπαθαν να μην ήταν το πιο ευχάριστο για τα κατοικίδια, ωστόσο οι φωτογραφίες προκαλούν γέλιο, με μερικά να μοιάζουν λες και έχουν βγει από κάποιο κόμικ.

Πάντως να σημειωθεί πως πέρα από το αστείο θέαμα, μερικές φορές το τσίμπημα μέλισσας είναι επικίνδυνο για έναν σκύλο, καθώς μπορεί να πάθει και αναφυλακτικό σοκ, το οποίο στην χειρότερη των περιπτώσεων μπορεί να είναι και θανατηφόρο.

ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια ζωάκια πρησμένα ζωάκια iefimerida

Shares 170

Σχόλια


Read more:
Close