Μενού

Οι μυστικές δυνάμεις του σκύλου σου

Shares 56
Σκύλος ιδιοκτήτες σκύλων Συμβουλές για την επιλογή του

 

Όταν το σκυλί σου κάθεται με αγάπη δίπλα στα πόδια σου και κουνά την ουρά του, θυμήσου ότι: ξέρει τι έφαγες την τελευταία φορά, αν έχεις τρέξει ένα χιλιόμετρο κι ίσως αν έχεις πρόβλημα υγείας. Μπορεί επίσης να καταλάβει, εάν έκανες πρόσφατα σεξ. Είναι γνωστό ότι η όσφρησή του είναι εκατομμύρια φορές δυνατότερη από τη δική σου. Μάλιστα είναι τόσο καλή, που μπορεί να δοκιμάσει και να νιώσει την γεύση από ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αραιωμένο σε ένα εκατομμύριο λίτρα νερού.

Πίστεψέ με, το να επιλέξεις το κατάλληλο σκυλί, μπορεί να σε βοηθήσει στους στόχους που θέλεις. Έτσι είναι καλύτερα να μην επιμένεις σε μια συγκεκριμένη ράτσα, καθώς διαφορετικοί τύποι σκύλων μπορούν να σε βοηθήσουν, αλλά με μαγικό τρόπο.
Όχι δεν μιλώ για μαγεία, όπως το εννοείς. Θα σου εξηγήσω.

Σκύλος ιδιοκτήτες σκύλων

Τα μαύρα σκυλιά είναι φορείς ισχυρής ροής ενέργειας. Αλλά αν το μυαλό σου είναι κολλημένο σε αρνητικές σκέψεις, με το μαύρο σκυλί θα αυξηθούν αρκετά. Έτσι, το μαύρο σκυλί συνιστάται μόνο αν στην οικογένειά σου η ειρήνη βασιλεύει. Στη συνέχεια, το μαύρο σκυλί θα μπορέσει να παράγει καλή ενέργεια. Πιστεύεται μάλιστα ότι το μαύρο σκυλί φρουρεί το σπίτι από κεραυνό.
Τα μαύρα σκυλιά είναι κατάλληλα για ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε πνευματιστικές σεάνς και στον αποκρυφισμό, καθώς ένα σκυλί με αυτό το χρώμα προωθεί την καλή επαφή με τη μετά θάνατον ζωή και τα αστρικά όντα.

Τα chows είναι κατάλληλα, αν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί σοβαρά με πνευματικές πρακτικές όπως γιόγκα, διαλογισμό ή άλλα είδη. Αυτό το σκυλί θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ισορροπία σου στις διάφορες μορφές ενέργειας.

Τα σκυλιά που έχουν μια λευκή κηλίδα πάνω από κάθε μάτι, είναι ιδανικοί φύλακες για το σπίτι σου από τα κακά πνεύματα, αλλά επίσης μπορεί να σε βοηθήσουν στις ακριβείς προβλέψεις.
Πιστεύεται ότι αυτές οι λευκές κηλίδες, οι οποίες είναι γνωστές ως «μάτι στο άλλο κόσμο», κάνουν το σκυλί να έχει εκείνη την μαγική ιδιότητα που του επιτρέπει να δει σε άλλους κόσμους.

Σκύλος ιδιοκτήτες σκύλων

Τα ολόλευκα σκυλιά συνιστώνται, αν είσαι από εκείνους που τσακώνονται συχνά στο σπίτι, επειδή μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. Ένα λευκό σκυλί μπορεί να υιοθετηθεί από οποιονδήποτε, δεδομένου ότι θα του μεταφέρει την ειρήνη και θετική ενέργεια.

Σκύλοι με κοκκινωπό τρίχωμα είναι ιδανικοί για να σε προστατέψουν ενάντια σε ξόρκια και μαγεία.

Τα σκυλιά με σκούρο τρίχωμα, από την άλλη, συνιστώνται εάν είσαι λίγο παραπάνω συναισθηματικός/η. Όπως και να έχει, να θυμάσαι ότι οι σκύλοι με σκούρο τρίχωμα θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου και να μην είσαι επιρρεπής σε διάφορους.

Φυσικά, η επιλογή πάνω απ” όλα είναι δική σου και θα πρέπει να εμπιστευτείς τα δικά σου συναισθήματα, όταν επιλέγεις ένα σκυλί. Μάλιστα, είμαι σίγουρη ότι η διαίσθησή σου, θα σου προτείνει την καλύτερη επιλογή.

Πηγή

Shares 56

Σχόλια


Read more:
Close