Μενού

Το μωρό και ο σκύλος της γεννήθηκαν την ίδια ημέρα, τα δυο μικρά πιστεύουν πως είναι αδέλφια και κάνουν τα πάντα μαζί

Shares 2K

Σκύλος μωρό Ως γνωστόν, ο σκύλος είναι ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου», όμως τι γίνεται με τα μωρά; Όταν η 25 ετών μητέρα, Ivette Ivens, είδε ένα κουτάβι Γαλλικό Μπουλντόγκ, το οποίο είχε γεννηθεί ακριβώς την ίδια ημέρα με το νεογέννητο γιο της, Dilan, ήξερε πως αυτό ήταν σημάδι. «Είδα την ημερομηνία γέννησης του Farley και αμέσως κατάλαβα πως ήταν γραφτό να γίνει,» λέει η Ivette στη Daily Mail.

Ο Farley, το μικρό κουταβάκι, έγινε μέλος της οικογένειας πριν από σχεδόν πέντε μήνες και έκτοτε δεν κάνει βήμα χωρίς τον αγαπημένο του Dilan. «Είμαι σίγουρη πως ο Dilan πιστεύει πως και οι δυο ανήκουν στο ίδιο είδος, καθώς περιπατάνε στο ίδιο επίπεδο και είναι και οι δυο στο στάδιο του “μασάω τα πάντα”.»

Οι φωτογραφίες των δυο τους είναι πραγματικά εκπληκτικές και δεν θα μπορούσαν να μην είναι άλλωστε, μιας  και η Ivens είναι ειδικός στις οικογενειακές φωτογραφίες.

«Είδα την ημερομηνία γέννησης του Farley και αμέσως κατάλαβα πως ήταν γραφτό να γίνει»

Σκύλος μωρό

«Είμαι σίγουρη πως ο Dilan πιστεύει πως και οι δυο ανήκουν στο ίδιο είδος»

«Ο Farley παίζει υπομονετικά μαζί του και προσπαθεί να μην ροχαλίζει όταν κοιμούνται παρέα»
Σκύλος μωρό Κάνουν ακόμη και μπάνιο μαζί
Σκύλος μωρό «Είναι ειλικρινά το πιο στοργικό δέσιμο, είναι αγνό, άνευ όρων, αναντικατάστατο και αδιάσπαστο»
Σκύλος μωρό «Ο Farley είναι πολύ ευγενικός και πολύ αδέξιος κάποιες φορές, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και αυτός είναι ακόμη μωρό»
Σκύλος μωρό «Ο μικρός μου Dilan είναι ένα πολύ χαλαρό μωρό και είναι πάντα χαρούμενος, όμως για κάποιον λόγο ο Farley τον ξεσηκώνει. Λατρεύω να τους βλέπω μαζί»
Σκύλος μωρό «Καθαρίζει τις βρωμιές του Dilan μόλις αυτός φάει και πάντα του γλύφει το λαιμό κλαίει, έτσι ο Dilan βάζει αμέσως τα γέλια»

Σκύλος μωρό

Σκύλος μωρό

Σκύλος μωρό

Ο Dilan απολαμβάνει επίσης να περνάει χρόνο και με την υπόλοιπη οικογένεια
Σκύλος μωρό Έχει επίσης μια μεγάλη γκάμα φίλων με τους οποίους απολαμβάνει να κοιμάται παρέα

tilestwra.com

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close