Μενού

2ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ (Εικόνες)

Shares 410

Εικόνες Ο Alexander Kenney, ένα 2χρονο αγόρι από την Αυστραλία, πνιγόταν σε μία δεξαμενή νερού που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του. Η σκυλίτσα του Leala προσπάθησε να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερνε, έτσι έτρεξε πίσω στο σπίτι για να ειδοποιήσει την οικογένεια.

Εικόνες

Αμέσως μόλις είδα σε τι κατάσταση βρισκόταν η Leala κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Γαύγιζε ακατάπαυστα και νευρικά, ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν βρεγμένη, εκείνη που μισεί το νερό. Την ακολούθησα και βρήκα τον γιο μου να επιπλέει μπρούμητα μέσα στο νερό. Είχε πέσει στο νερό για να τον βοηθήσει αλλά κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνη της, έτσι έτρεξε να μας ειδοποιήσει. Μεταφέραμε τον Alexander σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μας είπαν ότι κινδύνευε ή να πεθάνει ή να επανέλεθει στη ζωή με εγκεφαλικές βλάβες» δηλώνει στην Daily Telegraph ο πατέρας του μικρού.

Το θαύμα όμως έγινε, 2 εικοσιτετράωρα μετά ο Alexander ξύπνησε και ήταν καλά, απαντούσε σωστά στις ερωτήσεις που του έκαναν και ζητούσε φιλιά από τους γονείς του. Οι γιατροί απέδωσαν την εκπληκτική αυτή εξέλιξη στην άμεση παρέμβαση της σκυλίτσας ώστε να μεταφερθεί, χωρίς να χαθεί περισσότερος χρόνος, το αγοράκι στο νοσοκομείο.
Η οικογένεια της Leala τώρα κακομαθαίνει την σκυλίτσα που έσωσε τον γιο τους δίνοντας της μπέικον και μπριζόλες και φυσικά η μικρή τα απολαμβάνει με μεγάλη ευχαρίστηση.
Εικόνες
Η μητέρα του Alexander ανέφερε: «Ο μικρός γύρισε σπίτι όταν ήταν πλέον εντελώς καλά. Την ημέρα που φτάσαμε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να γεμίσει με αγκαλιές την κολλητή του φίλη, να πάρει το ποδήλατο και να κάνουν ατελείωτες βόλτες, ευτυχισμένοι που ήταν και πάλι μαζί.»
toocute.gr
Shares 410

Σχόλια


Read more:
Close