Μενού

Θα μείνετε άφωνοι! Έγκυος σκυλίτσα θήλαζε αγοράκι για να μην πεθάνει από ασιτία! (φωτο)

Shares 2K

σκυλίτσα Μία απίστευτη ιστορία καλοσύνης των ζώων από τη μία αλλά απανθρωπιάς από την άλλη ήρθε στο φως σε μία παραγκούπολη της Χιλής, την Αρίκα, όταν ένας περαστικός αντίκρυσε ένα πρωτοφανές θέαμα: Ενα 2χρονο αγοράκι θήλαζε από μια έγκυο σκυλίτσα!

Το αγοράκι, σε κακή κατάσταση, σκελετωμένο, γυμνό, με προχωρημένη φθειρίαση και δερματικά προβλήματα ζούσε σχεδόν χωρίς καμία επιτήρηση από την αλκοολική μητέρα του σε μια άθλια παράγκα. Ο περαστικός ειδοποίησε αμέσως τις αρχές που έσπευσαν να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Η σκυλίτσα που πήρε υπό την προστασία της το αγοράκι ανήκε σε έναν γείτονα μηχανουργό. Η Ρέινα, όπως είναι το όνομα του σκύλου, είναι έγκυος και για το λόγο αυτό είχε γάλα και σύμφωνα με τις αρχές αυτό έσωσε το μικρό αγόρι από την ασιτία.

Η μητέρα του αγοριού, αλκοολική, δεν ήταν παρούσα όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί μετέφεραν το αγοράκι στο νοσοκομείο, ούτε και ο πατέρας του. Οι αρχές δεν της άσκησαν δίωξη διότι το αγόρι δεν έφερε τραύματα κακοποίησης παρά μόνο παραμέλησης και ασιτίας.

Οι φωτογραφίες πιστοποιούν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του αγοριού για το οποίο σε λίγες μέρες θα αποφασιστεί από αρμόδιο δικαστήριο ποιος θα το αναλάβει.
σκυλίτσα
σκυλίτσα
σκυλίτσα
σκυλίτσα
pronews.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close