Μενού

Άνδρας δίνει σε πεινασμένη σκυλίτσα φαγητό και εκείνη δεν το τρώει οπότε αποφασίζει να την ακολουθήσει στους δρόμους της Μπανγκόκ

Shares 297

Άνδρας δίνει σε πεινασμένη σκυλίτσα φαγητό και εκείνη δεν το τρώει οπότε αποφασίζει να την ακολουθήσει στους δρόμους της Μπανγκόκ.

Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα πεινασμένη σκυλίτσα Άνδρας δίνει σε πεινασμένη σκυλίτσα φαγητό και εκείνη δεν το τρώει οπότε αποφασίζει να την ακολουθήσει στους δρόμους της Μπανγκόκ

Ένας άνδρας απολάμβανε το γεύμα του στους δρόμους της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη όταν είδε ένα πεινασμένο σκυλάκι να περνάει. Ο άνδρας αποφάσισε να μοιραστεί το φαγητό του και της έδωσε λίγο κρέας αλλά η σκυλίτσα αρνήθηκε να το φάει! Απλά το πήρε στο στόμα της και έφυγε τρέχωντας.

Η περίεργη συμπεριφορά της έκανε τον άνδρα να την ακολουθήσει στους δρόμους της πόλης μέχρι που έκπληκτος διαπίστωσε τον λόγο που δεν έφαγε το φαγητό που της έδωσε: ήθελε να το δώσει στα κουτάβια της! Η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε με κάμερα και βίντεο ήδη έχει γίνει viral. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από την αγάπη της μητέρας!

Πηγή: wonderful.gr

Shares 297

Σχόλια


Read more:
Close