Μενού

Μαθητές Στον Άλιμο Έσωσαν Γατούλα Που Ζούσε 4 Χρόνια Στο Σχολείο Και Μάζεψαν Τροφές Για Τα Αδέσποτα!

Shares 0

Άλλη μια ευχάριστη είδηση μαθαίνουμε αυτές τις μέρες για μια αδέσποτη γατούλα που ζούσε σε ένα σχολείο. Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι εθελοντές της ομάδας ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου, για τη Λούση ή Μπλου Μπλου, την υπέροχη γατούλα μασκότ του 4ου Λυκείου Αλίμου.
Μετά από 4 χρόνια παραμονής της στο 4ο Λύκειο Αλίμου ζητήθηκε από κάποιους, που δεν έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο σχολείο, να την απομακρύνει άμεσα ο Δήμος επειδή προκαλεί αλλεργίες. Τονίζουμε ότι το άτομο αυτό δεν είχε καμιά σχέση με το σχολείο. Προφανώς ήξερε ότι ζει εκεί γάτα και θέλησε να τη διώξει. Η αιτιολογία της απομάκρυνσης ήταν ότι η γατούλα προκαλεί αλλεργίες!
Σύμφωνα με τα παιδιά κανένας μαθητής δεν έπαθε ποτέ σε αυτά τα χρόνια αλλεργία. Όλοι, μαθητές και καθηγητές, την ήθελαν, τη φρόντιζαν και ζούσαν αρμονικά μαζί της. Ήταν στειρωμένη, εμβολιασμένη, φιλική και αξιαγάπητη. Ο δήμος όμως είχε αποφασίσει να την πάρει από εκεί.
Ξεκίνησαν κοινοποιήσεις, αναρτήσεις, εκκλήσεις να βρεθεί άμεσα σπίτι για εκείνη. Τι θα γινόταν στα χέρια του δήμου;
Ευτυχώς όμως η γατούλα στάθηκε τυχερή καθώς υπήρξε ενδιαφέρον. Υιοθετήθηκε από ένα σπίτι και ζει πλέον εκεί.
Τόσο τα παιδιά του σχολείου όσο και οι καθηγητές λυπούνται πολύ για αυτό που συνέβη γιατί την ήθελαν και την αγαπούσαν πολύ. Και, όπως αναφέρει η ομάδα, στο εξωτερικό σχολεία υιοθετούν ζώα ενώ εμείς τα διώχνουμε.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά παράλληλα συγκέντρωσαν χρήματα και προσέφεραν κονσέρβες για τα αδεσποτάκια του δήμου.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close