Μενού

Μαντέψτε τι συνέβη μετά τη συγκεκριμένη φωτογραφία

Shares 85

φωτογραφία λιοντάρι Ο τολμηρός φωτογράφος που κατέγραψε σε απόσταση αναπνοής ένα λιοντάρι

Αυτό είναι το απίθανο καρέ που τράβηξε ανεξάρτητος φωτογράφος, ρισκάροντας για τη ζωή του, καταγράφοντας από απόσταση αναπνοής ένα πεινασμένο λιοντάρι.

Ο 38χρονος Atif Saeed, βρέθηκε σε ένα σαφάρι σε πάρκο άγριων ζώων, στο Lahore του Πακιστάν όταν εντόπισε ένα αρσενικό λιοντάρι σε μικρή απόσταση. Ο άντρας βρήκε από το αυτοκίνητό του, και πλησίασε σε άγριο ζώο, με μοναδικό του όπλο την κάμερά του.

Δυστυχώς, ο ήχος του κλικ ενημέρωσε το λιοντάρι για την παρουσία του ανθρώπου ο οποίος προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση. «Στεκόμουν μπροστά από το λιοντάρι, κοντά στο αυτοκίνητό μου όπου είχα την πόρτα ανοιχτή. Κάθισα στο έδαφος, λίγα μέτρα μακριά, οπότε και με έβλεπε σαν θήραμά του. Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δείξω τον χαρακτήρα και το κύρος του λιονταριού και αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να το καταφέρω», είπε ο φωτογράφος που επέζησε από την μοναδική αυτή εμπειρία. Το λιοντάρι, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του ανθρώπου, πήδηξε προς τη μεριά του με άγριες, φυσικά, προθέσεις.

«Η όλη ιστορία τελείωσε σε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα…. Όταν το λιοντάρι πήδηξε προς το μέρος μου, κατάφερα και μπήκα στο αυτοκίνητο», λέει ο ίδιος.

φωτογραφία λιοντάρι

Shares 85

Σχόλια


Read more:
Close