Μενού

Αεροσυνοδός υιοθετεί αδέσποτο σκύλο που την περίμενε 6 μήνες στην άλλη άκρη του κόσμου

Shares 943

υιοθεσία αδέσποτων αεροδυνοδός Αναμφισβήτητα, ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη και την πίστη που έχει ένας σκύλος για τον άνθρωπό του.

Η Olivia Sievers είναι μια αεροσυνοδός από τη Γερμανία. Οι πτήσεις της προς το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής είναι συχνές, και σε μια από τις επισκέψεις της συνάντησε έναν αδέσποτο σκύλο που φαινόταν πολύ παραμελημένος και είχε ανάγκη από προσοχή και φροντίδα. Η Sievers, σαν ζωόφιλη που είναι, έδωσε στο αδέσποτο σκυλί λίγο φαγητό και έπαιξε για κάποια ώρα μαζί του. Επίσης, τον ονόμασε Rubio.

υιοθεσία αδέσποτων αεροδυνοδός

Ο Rubio ήταν ένα αδέσποτο σκυλί που περιπλανιόταν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες ψάχνοντας για φαγητό. Η συνάντησή του με την Olivia εκείνη την ημέρα ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε αυτόν, και από τότε ήταν αποφασισμένος να γίνει μέλος της οικογένειάς της.

υιοθεσία αδέσποτων αεροδυνοδός

Αφ’ ότου τον άφησε, η Olivia δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ξανά αυτό το γλυκό σκυλί, και ούτε φανταζόταν ότι η συνάντησή τους θα ήταν η αρχή μιας πολύ δυνατής φιλίας.

Η Olivia λόγω της δουλειάς της έκανε συχνά ταξίδια προς το Μπουένος Άιρες και κάθε φορά που επέστρεφε, ο Rubio την περίμενε έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου της.

«Προσπάθησα να τον πείσω να μη με περιμένει στο ξενοδοχείο, αλλά δεν τα κατάφερα, εκείνος ήταν πάντα εκεί και μόλις με έβλεπε, με ακολουθούσε» είπε η Olivia στο Noticiero Trece .

υιοθεσία αδέσποτων αεροδυνοδός

Θέλοντας να τον βοηθήσει, η Olivia κατάφερε να του βρει ένα σπίτι, αλλά εκείνος το έσκασε και πήγε πίσω, στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η αγαπημένη του φίλη. Η Olivia στεναχωριόταν για το σκυλί που δεν ήξερε τι να κάνει.

«Αυτό το σκυλί “διψάει” για αγάπη και προσοχή, ψάχνει για έναν δικό του άνθρωπο,» πρόσθεσε.

Κάθε μέρα και κάθε νύχτα, ο Rubio ήταν μονίμως στην είσοδο του ξενοδοχείου. Στο τέλος, η επιμονή του έκανε την Olivia να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

υιοθεσία αδέσποτων αεροδυνοδός

Μετά από 6 μήνες, η Olivia αποφάσισε να υιοθετήσει τον Rubio και άρχισε να φτιάχνει τα χαρτιά του, ούτως ώστε να τον πάρει μαζί της στη Γερμανία. Η πτήση τους ήταν ομαλή και το όμορφο σκυλί βρήκε επιτέλους το παντοτινό του σπίτι.

Η μακρά αναμονή του Rubio είχε πλέον τελειώσει. Δεν είναι πλέον ένα αδέσποτο σκυλί και μοιράζεται το νέο σπίτι του με τα άλλα δύο σκυλιά της Olivia.

υιοθεσία αδέσποτων αεροδυνοδός

Αυτή η συγκινητική ιστορία μας δείχνει ότι τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη και την αφοσίωση που μπορεί να δείξει ένας σκύλος σε έναν άνθρωπο.

Πηγή:  diaforetiko.gr

Shares 943

Σχόλια


Read more:
Close