Μενού

Λίγο πριν από το θάνατο έσωσαν τη σκυλίτσα που μαρτύρησε στα χέρια του ανεύθυνου ιερέα «ιδιοκτήτη» της

Shares 1K

σκυλίτσα κακοποίηση ζώων Ένα βήμα πριν από το θάνατο είχε βρει η Νικόλ Τσαγκάρη τη σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία μαρτύρησε κυριολεκτικά στα χέρια του βασανιστή – ιδιοκτήτη της, ο οποίος ήταν και ιερέας.

Οι εικόνες της μαρτυρικής ζωής της ταράζουν κάθε πολιτισμένο άνθρωπο που δεν αντέχει να μένει αδιάφορος στο δράμα των ζώων που αντιμετωπίζονται από «νοικοκυραίους» ως άψυχα αντικείμενα και όχι ως συναισθανόμενα όντα με ανάγκες. Την εντόπισε τυχαία σε περιοχή της Κεφαλονιάς να αργοπεθαίνει από την ασιτία και τις αρρώστιες, με το κορμί της γεμάτο πληγές.

«Δεν είχε πολύ ζωή. Χωρίς δεύτερη σκέψη εγώ και ο σύζυγός μου πήραμε τη σκυλίτσα από τον τύραννό της. Έπασχε από ασιτία, λεισμανίωση και αντιμετώπιζε προβλήματα στα νεφρά. Με πολύ φροντίδα, αγάπη, θεραπείες και ειδικό φαγητό, έγινε μια υγιέστατη και πανέμορφη σκυλίτσα. Για πρώτη φορά στη ζωή της ένιωσε αγάπη και στοργή» αναφέρει η Νικόλ Τσαγκάρη.

Η Τζίνα, όπως την ονόμασαν, υιοθετήθηκε από τους σωτήρες της και σήμερα απολαμβάνει τις χαρές που στερήθηκε δίπλα σε δύο ανθρώπους που έκαναν την αγάπη πράξη σε αντίθεση με τον πρώην ιδιοκτήτη της ιερέα, ο οποίος την αντιμετώπισε ως εργαλείο με ημερομηνία λήξης και όχι ως σύντροφό του στη ζωή.

σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων σκυλίτσα κακοποίηση ζώων

istoriesadespoton.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close