Μενού

Τρομερό βίντεο: Κοάλα θύμα… bullying πέφτει από δέντρο και βάζει τα κλάματα! (Βίντεο)

Shares 67

κοάλα Νόμος της ζούγκλας, αντίδραση ανθρώπου!

Καρδιές ραγίζει ένα βίντεο, με πρωταγωνιστή ένα μικρό κοάλα, το οποίο πέφτει θύμα… bullying από ένα μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα να χάσει το δέντρο του και να βάλει τα… κλάματα!

Το μικρό μαρσιποφόρο, που συγκίνησε όλο το διαδίκτυο, νομίζει ότι έχει βρει το ιδανικό δέντρο όπου θα περάσει τις 22 από τις 24 ώρες της ημέρας… ζαβλακωμένο, ωστόσο δεν έχει υπολογίσει σε ένα μεγαλύτερο… νταή, ο οποίος τον πετάει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Και μπορεί κάπου εκεί να βρήκε τη δύναμη να διεκδικήσει ξανά τη θέση που του ανήκε, όμως η κατάληξη είναι η ίδια! Ο δυνατός να απολαμβάνει τη θέα και εκείνο να κλαίει με λυγμούς στο πεζοδρόμιο…

Σύμφωνα με τον Alexander που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, αυτή είναι η περίοδος ζευγαρώματος για τα κοάλα στην Αυστραλία και ως εκ τούτου τα αρσενικά δεν χάνουν την ευκαιρία για επίδειξη της κυριαρχίας τους. Πόσω μάλλον όταν βρουν απέναντί τους ένα εύκολο θύμα.

Όπως ισχυρίστηκε πάντως ο Αυστραλός, το μικρό κοάλα μέχρι το βράδυ είχε καταφέρει να «κατακτήσει» ξανά το δέντρο! Μάλλον ο νταής είχε πέσει σε πολύ βαθύ ύπνο…

 www.newsbomb.gr
Shares 67

Σχόλια


Read more:
Close