Μενού

Κορόιδεψε έναν μισοπεθαμένο σκύλο. Δεν περίμενε με τίποτα όμως ΑΥΤΟ που θα ακολουθούσε…

Shares 273

Σκύλος Στεκόταν στην μέση του δρόμου στο Houston του Τέξας. Το δέρμα και η γούνα της ήταν κουρελιασμένη και καμένη. Η σκυλίτσα με το όνομα Pumpkin είναι φανερό ότι είχε περάσει πολύ δύσκολο παρελθόν. Την κακοποιούσαν άσχημα, την βασάνιζαν με ηλεκτροσόκ και την άφησαν να πεθάνει μόνη της.

Σκύλος

 

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ένας άντρας είδε την σκυλίτσα στον δρόμο και δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Facebook με το σχόλιο “LOL, έχω δει καμένους σκύλους μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες”.

Σκύλος

 

Πάλι καλά που σήμερα χάρη στο διαδίκτυο τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Έτσι είδε την φωτογραφία η Patty από τον οργανισμό “Austin Pets Alive” και την δημοσίευσε την σελίδα “Pawsitively Texas”. Αν και λυπηρό, το άσχημο σχόλιο του άντρα οδήγησε πραγματικά σε μια εντυπωσιακή διάσωση.

Σκύλος

 

Εθελοντές άρχισαν να αναζητούν την σκυλίτσα και κατάφεραν να την βρουν. Αυτό που δεν φαινόταν στην φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο άντρας ήταν το μικρό κουταβάκι που είχε μαζί της. Ήταν και οι δύο καλυμμένοι με ψύλλους και σοβαρά υποσιτισμένοι.

Σκύλος

 

Οι διασώστες αμέσως άρχισαν να φροντίζουν την μητέρα και το κουταβάκι. Περιποιήθηκαν τις πληγές τους και τους βοήθησαν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Είχαν επιτέλους την ευκαιρία να ξεκουραστούν μαζί.

Σκύλος

 

Δυστυχώς το κουταβάκι δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε στις επιδράσεις του υποσιτισμού. Ωστόσο, η Pumpkin πήγε στην Anna Barbosa, ιδρύτρια του “Freddie’s Hope Rescue Ranch”.

Σκύλος

 

Εκεί γρήγορα ανάρρωσε. Τα τραύματα στο σώμα της επουλώθηκαν και το τρίχωμα της άρχισε να βγαίνει ξανά σε ένα όμορφο λευκό χρώμα. Μετά από μόλις 6 εβδομάδες την υιοθέτησε η Kelly Williams. Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει και άλλους σκύλους, ερωτεύτηκε την Pumpkin και την καλωσόρισε στο σπίτι της.

Σκύλος

 

Αυτή ήταν η αρχή μια νέας ζωής για την Pumpkin. Συνέχισε να αναπτύσσεται και άρχισε να νιώθει άνετα στο νέο της σπίτι.

Σκύλος

 

Ποιος θα το πίστευε ότι αυτή η σκυλίτσα είναι ίδια με εκείνη που βρέθηκε στον δρόμο και ότι μια δημοσίευση στο Facebook θα της έσωζε την ζωή! Μια απίστευτη ιστορία που δείχνει ότι καμιά φορά το καλό έρχεται από εκεί που το περιμένουμε λιγότερο.

fanpage.gr

Shares 273

Σχόλια


Read more:
Close