Μενού

Το Κορίτσι Κλαίει Από Χαρά Όταν Οι Γονείς Της Υιοθετούν Τον Σκύλο Από Το Καταφύγιο Όπου Εργαζόταν Ως Εθελοντής

Shares 0

Η Hallee Fuqua είναι ένα από τα πολλά κορίτσια που, από μικρή ηλικία, ζήτησε από τους γονείς της άδεια για να έχουν έναν σκύλο. Ωστόσο, η μητέρα και ο πατέρας της πάντα της έλεγαν ότι θα λάβει ένα χριστουγεννιάτικο σκυλί, αλλά μόνο αφού τελείωσε το λύκειο.

Έτσι, η Hallee έπρεπε να εγκαταλείψει την ιδέα να έχει κατοικίδιο στο εγγύς μέλλον και, εναλλακτικά, εθελοντικά πήγαινε σε ένα καταφύγιο (Humane Society of Stillwater), όπου μπόρεσε να αποκτήσει εμπειρία και να απολαύσει την παρέα των τετράποδων φίλων της. Όσο για τους γονείς της, πιστεύετε ότι όντως θα κρατούσαν τον λόγο τους;Η Χάλε πιθανότατα ούτε να το ελπίζει μπορούσε – μέχρι που μια μέρα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και είδε τον πατέρα της να σκύβει και να κρατάει ένα σκυλί, οπότε τα μάτια της γέμισαν δάκρυα. Αυτός ο σκύλος δεν ήταν απλά τετράποδος, αλλά ο καλύτερος φίλος της!

Λίγο αφότου άρχισε να εργάζεται ως εθελοντής στο καταφύγιο, ο Ράμπο, ο σοκολατένιος Λαμπραντόρ που ήταν τώρα στην αγκαλιά του πατέρα της, είχε γίνει ο «αγαπημένος» της. Ο Ράμπο είχε διασωθεί από τους δρόμους και ήταν ήδη στη φροντίδα του καταφυγίου και η απίστευτη σχέση που είχε με την Χάλε ήταν εμφανής.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν επίγνωση του ιδιαίτερου δεσμού μεταξύ της κόρης τους και αυτού του σκύλου και ήξεραν επίσης ότι η Χάλι ήταν πρόθυμη να τελειώσει το λύκειο. Ακόμα αν και τα Χριστούγεννα φαίνονταν πολύ μακριά για να εκπληρώσουν την πολυαναμενόμενη επιθυμία, έτσι οι γονείς αποφάσισαν να δώσουν το δώρο εκ των προτέρων.Η αντίδραση της Χάλε είναι πραγματικά ανεκτίμητη: κλαίει από χαρά καθώς αγκαλιάζει τον τετράποδο φίλο της, ο οποίος με τη σειρά του είναι εξαιρετικά χαρούμενος που την ξαναβλέπει!

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close