Μενού

Το κινητικό πρόβλημα του Hope δε στάθηκε εμπόδιο στο να υιοθετηθεί από οικογένεια στην Αγγλία

Shares 78

υιοθεσία αδέσποτων Τη νέα του ζωή στην Αγγλία απολαμβάνει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο πανέμορφος Hope που βρέθηκε στη Βέροια να σέρνει τα πίσω του πόδια, εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος.

Ο Paul και η Clara Carter, άνοιξαν το σπίτι και την αγκαλιά τους σε αυτό το πλάσμα μη δίνοντας την παραμικρή σημασία στο κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα πίσω ποδαράκια του.

υιοθεσία αδέσποτων

Ο Hope στο  Δημοτικό Κυνοκομείο Βέροιας 

Σε αντίθεση με κάποιους εδώ στην Ελλάδα, που όπως αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας Ζω.Η. κα Βάσω Τάκη, είχαν θέσει θέμα ευθανασίας λίγες μέρες μετά τη διάσωσή του. Η λύση της δολοφονίας του δεν έγινε φυσικά αποδεκτή.

Η υιοθεσία του Hope γέμισε χαρά τους φιλόζωους που νοιάστηκαν για εκείνον και πρόσφεραν τη βοήθεια τους ώστε σήμερα ο σκυλάκος να μην βρίσκεται στα αζήτητα  του κυνοκομείου, αλλά στο σπίτι του αποτελώντας ισότιμο μέλος μιας οικογένειας που ξέρει τι θα πει αγάπη χωρίς όρους.

υιοθεσία αδέσποτων

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας Ζω.Η. κα Βάσω Τάκη αναφέρει για τον Hope: «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα μέσα στο τσιμεντένιο κλουβί του Δημοτικού Κυνοκομείου Βέροιας πίστεψα ότι μπορεί να σωθεί.

Το θλιμμένο βλέμμα του ράγισε πολλές καρδιές και πρώτα της γλυκιάς Lell Gee, η οποία όχι μόνο του βρήκε σπίτι, αλλά ήρθε από την Αγγλία για να τον συνοδέψει η ίδια στο ταξίδι.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Hope από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη νέα του ζωή στην Αγγλία 

Ήδη το τελευταίο διάστημα χάρη στην θεραπεία είχε αρχίσει να στέκεται στα πόδια του και να περπατάει. έστω με κάποια δυσκολία.

Τελικά, χάρη στην συνεργασία πολλών ανθρώπων, ο Gus, όπως είναι το νέο του όνομα, βρίσκεται πλέον στο νέο του σπίτι στην Αγγλία. Σύντομα θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό για να εκτιμήσει την κατάστασή του.

υιοθεσία αδέσποτων

Ο Hope σώθηκε χάρη στην αγάπη κάποιων ανθρώπων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε φυσικά την Lell Gee, την Diane Chapman που οργάνωσε το ταξίδι και μετέφερε τον  σκυλάκο και την Lell οδικά από το Παρίσι στην Αγγλία, τη φίλη μου Χρυσάνθη Βαξεβάνη που βοήθησε στη φιλοξενία του στη Θεσσαλονίκη, την οικογένεια Carter που τον υιοθέτησε και το προσωπικό του Δημοτικού Κυνοκομείου Βέροιας που τον φρόντισαν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους» καταλήγει η κα Βάσω Τάκη.

istoriesadespoton.gr

Shares 78

Σχόλια


Read more:
Close